Hier moet je rekening mee houden

De Paasparty gaat op 16 april van start bij Rebel House! Een paasweekend vol aantrekkelijke korting op jouw favoriete meubels & woonaccessoires. Eieren zoeken, véél chocolade eten én shoppen bij Rebel House. Dat is hoe relaxt jouw paasweekend eruit ziet! Bekijk hier de actievoorwaarden van de Paasparty om op de hoogte te zijn van de randvoorwaarden.

Wat houdt de Paasparty in? 

De Paasparty start op zaterdag 16 april en zal lopen tot en met 18 april. Tijdens de Paasparty ontvang jij 10% korting op het hele assortiment van Rebel House met de code PAASPARTY. Deze voer je in wanneer je gaat bestellen bij het veld 'pas kortingscode toe'. De merken Eleonora en By Boo doen niet mee met de actie en p de stoelen en loungestoelen van Bold Monkey ontvang je 15% korting. De korting geldt niet in combinatie met bestaande acties en reeds afgeprijsde artikelen. 

Paasparty in de woonwinkel

Ben je nou niet zo'n fan van online shoppen? Dan is het ook mogelijk om een bezoekje te brengen aan onze woonwinkel in Ulft. Doe inspiratie op, vraag onze medewerkers om advies én profiteer ook in onze woonwinkel van de Paasparty-afprijzingen. Op zaterdag 16 april en maandag 18 april staan we voor jou klaar in de woonwinkel. Enkel op deze dagen geniet je van de korting. 

Algemene voorwaarden Paasparty

Op alle actie-artikelen die tijdens Paasparty zijn afgeprijsd, zijn aangepaste voorwaarden op toepassing. Wanneer je een artikel koopt op rebelhouse.nl met het actielabel ‘Paasparty’ tijdens het paasweekend van 16 tot en met 18 april, ga je akkoord met onderstaande voorwaarden:

 

  • Acties zijn geldig zolang de voorraad strekt, voor alle artikelen geldt op = op
  • Retourneren kan enkel wanneer het artikel wordt teruggestuurd in de originele verpakking
  • Retourkosten zijn altijd voor rekening van de klant behalve bij beschadigd product.
  • Voor de Paasparty actie-artikelen geldt een retourtermijn van 14 dagen
  • Paasparty aanbiedingen zijn niet geldig in combinatie met andere acties
  • De merken By Boo en Eleonora zijn uitgesloten van de actie, de kortingscode werkt dan ook niet op deze twee merken

Nog vragen? Neem contact met ons op!

Kijk voor alle overige voorwaarden bij onze Algemene voorwaarden.  

Search engine powered by ElasticSuite