Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Tuinstoelen

Je hebt je woning met zorg uitgekozen en je interieur stijlvol ingericht. Waarom zou je dan ook je tuin niet prachtig inrichten? Bij Rebel House hebben wij een enorm gamma aan tuinstoelen, in elke stijl en voor ieders budget. Kies bij Rebel House je tuinstoelen en je bent zeker van klasse en kwaliteit!

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tuinstoelen

Zoek jij een typische tuinstoel in een hip kleurtje voor op je balkon, een lekkere loungezetel voor in de tuin of een hele tuinset voor je terras? Of zoek je een hangstoel waarin je lekker kunt wegdromen? Je vindt ze bij Rebel House! Bij onze outdoor meubelen vind je ook tuintafels die bij jouw outdoor stoelen passen. Ga ook op zoek naar een vloerkleed voor buiten en kleed je outdoor leefhoek mooi aan. Dit wordt écht genieten van het buitenleven!

Tuinstoelen in jouw interieur

Bij je Pure Minimal woning passen strakke vormen, maar ook een gestileerd dierenfiguur is hier best wel een eyecatcher. Voor je Retro Revival tuin of balkon ga je voor rotan. Zwarte stoelen voor je Raw Industrial woning en organische vormen voor je Urban Jungle woning geven jouw terras een flinke boost. Een groot deel van onze ontwerpen zijn te verkrijgen in verschillende kleuren. Combineer ze gerust naar eigen inzicht. Je maakt er speelse combinaties mee. Om een donkere tuin op te lichten kies je voor wit. In een tuin waar veel lichtinval is, breng je kleur met bijvoorbeeld grijs en bruin. Laat vooral je intuïtie spreken en maak er een gezellige plek van! Rebel House helpt jou hier graag bij!

Tuinstoelen bij Rebel House

Wil jij zo veel mogelijk buiten leven? Kies dan voor klasse en chique allure van Rebel House tuinstoelen. Je krijgt bij ons 90 dagen retourtermijn en daarbij gratis verzending vanaf 50 euro. Je kunt voor- achteraf en in termijnen betalen. Onze eigen bezorgservice voor grote meubels of PostNL voor kleine producten komt bij jou langs om je tuinstoelen te leveren. Wij leveren uitstekende service als je vragen hebt of advies wilt rond styling. Laat het ons weten, ons team van specialisten staat voor jou klaar!