Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Coronamaatregelen Rebel House

De coronacrisis treft ons allemaal. We vinden de gezondheid van zowel onze klanten als ons personeel het allerbelangrijkste. Daarom hebben we een aantal maatregelen getroffen conform de richtlijnen van het RIVM om ervoor te zorgen dat we op een veilige manier jouw interieur een flinke oppepper kunnen geven!

Woonwinkel

Onze woonwinkels in Ulft en Amsterdam zijn open met de reguliere openingstijden. Om de veiligheid van de klant en ons personeel te waarborgen is onze woonwinkel momenteel éénrichtingsverkeer. Ook bieden wij momenteel geen koffie aan en houden onze medewerkers anderhalve meter afstand.

Online bestellingen

Je kunt gewoon in onze webshop producten bestellen zoals je gewend bent. Vanwege enorme drukte bij PostNL en de veiligheidsmaatregelen die wij in ons magazijn hebben getroffen, kan het zijn dat je pakket iets langer onderweg is. We vragen hiervoor je begrip.

Meubelbezorgservice

Bestellingen die niet via de post verzonden kunnen worden, bezorgen wij met onze eigen bezorgservice.  Momenteel houdt dit in dat onze bezorger tot de deur bezorgd en niet binnenkomt.

Klantenservice

Heb je vragen over deze coronamaatregelen? Neem contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag verder: info@rebelhouse.nl of telefonisch via +31 (0)315 769 014