Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Shop je favoriete interieur makkelijk bij elkaar

Inspiratie

Een moderne woning of toch een Scandinavisch interieur? Rebel House heeft een gevarieerd assortiment met meubels binnen verschillende stijlen. Zo shop je gemakkelijk jouw favoriete meubels bij elkaar en scheelt dat je enorm veel zoekwerk tussen de stijlen die jij toch niet interessant vindt! 

Industrieel wonen

Een stoere, robuuste, maar warme sfeer in huis? Dan zit je met een industriële woning goed! De trend van dit moment wordt bepaald door het gebruik van materialen zoals hout en metaal, iets wat in de industriële woning centraal staat. Shop je industriële interieur makkelijk bij elkaar!

Romantisch wonen

Lieflijke pasteltinten en zachte materialen, dat zijn de begrippen binnen romantisch wonen. Voeg daar gouden accessoires aan toe en je interieur is direct voorzien van een sfeervolle touch. Bij Rebel House geven we jou de mogelijkheid om makkelijk je romantische meubelstukken bij elkaar te shoppen!

Retro wonen

Je oma's interieur is tegenwoordig helemaal hip! De retro touch zien we in steeds meer woningen terugkomen. Het gebruik van houten materialen en oranje kleuren zorgt voor een sfeervol geheel. Voeg daar een eyecatcher aan toe in een grappige vorm en je woning is helemaal trendy.

Modern wonen

Strakke vormen en gebruik van zwart en wit staan centraal wanneer we het hebben over een moderne woning. Voeg daar nog een accentkleur aan toe en je interieur is voorzien van een modern uiterlijk.

Klassiek wonen

Een sfeervol, maar rustig interieur? Bij onze klassieke meubels zie je hoofdzakelijk meubels van authentieke materialen. Omdat er vroeger geen kunststof bestond, werden meubels gemaakt uit natuurlijke stoffen zoals textiel, hout, metaal en glas. Shop je klassieke interieur bij Rebel house!

Kleurrijk wonen

Felle kleuren, gekke prints en opvallende materialen, allemaal elementen om van je interieur een feestje te maken. Heb jij genoeg van de basic woning die je nu in het straatbeeld ziet verschijnen? Rebel House inspireert jou om het anders te doen!