Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Interieurwinkel in Amsterdam

Een speels, uniek en kleurrijk interieur. Klinkt dat je nou als muziek in de oren? Plan dan een bezoekje aan onze interieurwinkel in Amsterdam in! We hebben een breed assortiment woonitems die je niet zo snel terug gaat zien in je standaard woonwinkel. Wij geven jou de kans om je basic interieur om te toveren in een uniek plaatje.

Rebel House in Amsterdam

Onze interieurwinkel in Amsterdam staat vol met unieke woonaccessoires, kleurrijke banken en sfeervolle verlichting. Wij geloven niet in een standaard interieur en willen jou laten zien dat het ook anders kan. Wat dacht je ervan om wat kleur toe te voegen aan je meubels of kies dit keer voor een toffe print voor je vloerkleed, Rebel House regelt het voor je. In onze interieurwinkel in Amsterdam vind je naast een breed assortiment aan woonaccessoires ook meubels om je interieur aan te kleden.

Zo kun je op de begane grond genieten van vazen, keukenaccessoires en de nodige beelden en figuren. Wij zijn dol op vazen die als eyecatcher dienen in je woning. Ben je van plan je interieur niet alleen aan te kleden, maar compleet in te richten met Rebel House? Dan kun je in onze interieurwinkel op de eerste verdieping de nodige inspiratie opdoen om een interieur uit te zoeken. Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van de producten en willen graag dat jij je comfortabel voelt met onze meubels. Maak daarom een rondje door de interieurwinkel om te zien welke fauteuil, eetkamerstoel of bank het beste zit. Heb je iets gezien waarvan je de kleur net niet mooi genoeg vindt? Dan is het altijd een vraag waard aan onze collega’s of er nog een andere kleur beschikbaar is! Wij kijken graag met je mee.

 

Woonstijlen & Rebel House Amsterdam

Fan van een groen interieur? De woonstijl Urban Jungle laat zien dat het mogelijk is om de natuur naar binnen te halen door het gebruik van verschillende houtsoorten en groentinten. Ervaar je liever felle kleuren in je interieur? Dan is de woonstijl Circus Baroque the way to go! In onze interieurwinkel in Amsterdam hebben we genoeg items staan die voldoen aan die wensen. Hoe gekker, hoe beter is ook wel ons motto. Toch willen wij zoveel mogelijk klanten aanspreken met ons assortiment en de visie om het Hollandse interieur een pittig sausje te geven. Daarom is ook de moderne en Scandinavische stijl vertegenwoordigt in Amsterdam. Want ook wij zijn dol op een minimalistisch design of het gebruik van verschillende stoffen en houtsoorten. Rebel House gaat mee met de trend en laat ook de retro stijl Amsterdam binnenkomen.

Plan je bezoek naar Rebel House Amsterdam

Heb je iets op onze webshop of op social media gezien en wil je dit graag in het echt bewonderen? Breng onze collega’s in Amsterdam dan van tevoren op de hoogte van je wensen. Dan kijken wij wat er mogelijk is en voorkom je dat je teleurgesteld wordt. Natuurlijk zijn er ook andere toffe items om te bekijken tijdens je bezoek aan onze interieurwinkel. Kom je de sfeer proeven in Amsterdam? Laat onze interieurtoppers je dan helpen met het uitzoeken van je eigen unieke interieur. Dan hoef jij het alleen nog een plek te geven in je woning, makkelijker kan het niet!

 

Bezoekadres

Raadhuisstraat 30

1016 DG Amsterdam

Contact

E-mail: info@rebelhouse.nl

Telefoonnummer: +31 (0)20 737 0322

Openingstijden woonwinkel

Maandag 10:30 - 18:30

Dinsdag 10:30 - 18:30

Woensdag 10:30 - 18:30

Donderdag 10:30 - 18:30

Vrijdag 10:30 - 18:30

Zaterdag 10:30 - 18:30

Zondag 10:30 - 18:30