Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Design Kasten

Kasten heb je nooit genoeg in je woning. Ze nemen een groot volume in je interieur in en ze zijn daardoor zeer erg aanwezig. Kies daarom voor design kasten die perfect bij jou en je woningstijl passen! In onze aanbod vind je design kasten in alle afmetingen, stijlen en ook voor alle doeleinden.

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Design kasten

Rebel House is een van de grootste online aanbieders van kasten. Wij hebben een zeer groot gamma aan dressoirs, tv-meubels, kabinetkasten, wijnkasten, kledingkasten en boekenkasten. Zoek je iets kleiners? Dan hebben wij voor jou ladekasten, nachtkastjes en schoenenkasten. We bieden diverse materialen aan: hout, metaal of rotan bijvoorbeeld. Koppel daaraan dan nog de vele kleuren en diverse stijlen en je krijgt een gigantisch aanbod. Loop rustig door onze webshop en laat je inspireren. Wij hebben geen openingstijden, online shoppen kun je op elk moment van de dag!

Design kasten in jouw interieur

Je kasten bepalen voor een groot deel hoe je woning er zal uitzien. Naast je bankstel en je eettafel en -stoelen zijn het echte blikvangers in huis. Kies ze dan ook zorgvuldig uit. Je Pure Minimal interieur vraagt naar strakke lijnen en krachtige kleuren. Een strakke witte of zwarte kast is perfect. In je Raw Industrial pand kies je voor ruw hout en metaal. Ruw en rauw mag best! Voor je Retro Revival huis kies je voor kasten met ronde vormen, fijne poten die naar buiten toe uitlopen en vooral met een vintage look. Een kast met goud is uitstekend voor je Grand Glamour interieur.

Design kasten kopen bij Rebel House

Als wij jou kunnen helpen met het uitkiezen van de juiste kasten, laat het ons gerust weten. Eens je je bestelling hebt doorgestuurd, gaan wij aan de slag. Je krijgt 90 dagen retourtermijn en een gratis verzending vanaf 50 euro. Voor de afrekening krijg je de mogelijkheden om voor- achteraf en in termijnen te betalen. Onze eigen bezorgservice voor grote meubels of PostNL voor kleinere meubeltjes komt binnenkort jouw favoriete kast bij jou thuis leveren.