Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Design Boekenkasten

Een boekenkast is een mooie aanvulling op je andere kasten. Je boekenkast kies je waarschijnlijk om je verzameling boeken een plek te geven. Maar boekenkasten worden meer en meer gekozen om er mooie spullen in uit te stallen: je vakantieherinneringen, enkele kunstwerkjes of plantjes bijvoorbeeld. Waarom zou je boekenkast op zich geen kunstwerk mogen zijn?

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Design boekenkasten

Bij Rebel House kiezen wij voor unieke stijlen en een persoonlijke uitstraling. Onze design boekenkasten geven jou de mogelijkheid om je kamer volledig naar jouw stijl in te rechten. Wij bieden boekenkasten in diverse materialen en ook in diverse manieren van opbouw. Wil jij een volledig open design boekenkast of een boekenkast met een aantal afgesloten vakken? Ga je voor een boekenkast met achterwand of zonder achterwand? Boekenkasten zonder achterwand worden vaak ook als roomdivider ingezet. Op die manier staat je design boekenkast mooi te wezen vanuit welke hoek je ze ook bekijkt. En wat zou je er van denken als je je eigen boekenkast zelf kan opbouwen? Wij hebben afzonderlijke modules waarvan je er zoveel aankoopt als je wilt. Of je kiest voor een set van modules die je schikt zoals het jou het beste uitkomt.

Design boekenkasten in jouw interieur

Je Raw Industrial style is perfect voor bijvoorbeeld een zwart metalen boekenrek. Een goudkleurig ontwerp kies je voor je Modern Chic woning. En wat denk je van bijvoorbeeld een trapvormige boekenkast voor in je Rural Living interieur? Ontdek voor je Urban Jungle style onze grappige maar stijlvolle design boekenkasten in de vorm van dierenfiguren. Welke stijl je ook wilt, wij hebben er een boekenkast voor!

Design boekenkasten bij Rebel House

Een design boekenkast kan overal ingezet worden, quasi in elke kamer. Misschien wil je er meerdere bestellen? Laat het ons weten! Je krijgt van ons 90 dagen retourtermijn en ook nog eens gratis verzending vanaf 50 euro. Kleine meubels komen er met PostNL aan en we hebben ook onze eigen bezorgservice voor grote meubels. De betaling kan vooraf achteraf of in termijnen. Zie jij je design boekkast al bij jou thuis staan? Binnenkort is het zover!