Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Gouden Boekenkasten

Geniet je het liefste iedere zondag van een goed boek en puilt je collectie hierdoor al aardig uit? Geef je fotoalbums van die ene bijzondere reis maar al te graag een bijzonder plekje in huis? Of stimuleer je graag je kids om meer te gaan lezen na schooltijd? Wat je situatie ook is, een boekenkast in het goed is in alle gevallen een erg goede investering. Het assortiment bestaat uit de leukste modellen volgens de laatste trends die er spelen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gouden boekenkast

Met een boekenkast in het goud haal je gegarandeerd een echte eyecatcher in huis. Zet de boekenkast bijvoorbeeld in de hoek in de woonkamer of gebruik ‘m als roomdivider tussen de woon- en eetkamer. Door het gouden design is het aan te raden om de indeling strak en simplistisch te houden. Heb je op dit moment eigenlijk te weinig ruimte in huis voor een prominente boekenkast? In dat geval heb je ook de keuze uit verschillende boekensteunen in het goud.

Gouden boekenkast in jouw interieur

Een gouden boekenkast in jouw interieur past perfect binnen tal van soorten stijlen. Denk hierbij aan Circus Baroque, Grand Glamour, Modern Chic of Pink Blush uit de eigen collectie. Bekijk deze stijlen gerust eens in de webshop en ontdek hoe je jouw interieur tot in de puntjes compleet kan maken.

Gouden boekenkast bij Rebel House

Heb je de perfecte gouden boekenkast gevonden bij Rebel House? Kies voor betaling vooraf achteraf of in termijnen, gratis verzending vanaf 50 euro, maak gebruik van de eigen bezorgservice voor grote meubels en 90 dagen retourtermijn. Voor meer informatie over een van de modellen uit de collectie, neem je contact op met het enthousiaste personeel van de klantenservice.