Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Houten Boekenkasten

Niets zo stijlvol en gezellig als een houten boekenkast om je bureau thuis of kantoor op het werk mee af te werken! Houten boekenkasten zijn er zeker genoeg, en bij Rebel House vind je dan ook altijd je gading. Daarbij ben je zeker van een méér dan uitstekende service, waardoor het inrichten van je woonkamer of bureau nog zoveel gemakkelijker wordt. Lees gauw verder als je meer wilt weten over de vele mogelijkheden bij Rebel House én de service!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Houten boekenkasten

Houten boekenkasten zijn een overkoepelden term voor alle soorten boekenkasten die houten elementen bevatten, maar daar hoeft het niet bij te blijven. Zo vind je puur houten kasten bij je speciaalzaak, maar er zijn ook modellen die iets rustieker of industriëler ogen door het gebruik van gietijzeren of rieten elementen. Wat dacht je van een houten boekenkast met drie schappen, ijzeren onderstel en een massief houten indruk? Misschien wil je wel een iets moderner model dat in het wit is geschilderd en door het gebruik van lak en dunne schappen een stuk sierlijker oogt? Meer dan genoeg mogelijkheden, zeker als je zoekt bij Rebel House!

Houten boekenkasten in jouw interieur

De beste houten boekenkasten vinden voor jouw interieur is een heuse opdracht, dat is zeker. Als je een Modern Chic woonstijl wilt creëren, dan moet je natuurlijk met andere zaken rekening houden dan als je een Urban Jungle indruk wilt creëren. Ook andere substijlen, waaronder Rural Living en Grand Glamour, kunnen mooi uitgebreid worden met houten boekenkasten. Wel zijn er belangrijke verschillende op het vlak van design, formaat, prijs en andere factoren. Als je de beste optie wilt vinden voor jouw woning, vertrouw dan op Rebel House!

Houten boekenkasten bij Rebel House

Ten slotte kunnen wij je als speciaalzaak ook helpen met een uitstekende service: van een gratis verzending vanaf 50 euro tot een 90 dagen retourtermijn en een eigen bezorgservice voor grote meubels, het zijn slechts enkele van onze troeven. Ook een betaling vooraf achteraf of in termijnen behoort tot onze service, waardoor je je woning een stuk flexibeler én gemakkelijker kunt inrichten!