Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Metalen Boekenkasten

Je bent op zoek naar een metalen boekenkast, maar je merkt dat ons aanbod zo groot is? Geen nood, wij helpen jou in je zoektocht. Ga bij je keuze vooral op je intuïtie af en laat je boekenkast mooi aansluiten bij de rest van je interieur. Dan lukt het zeker!

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Metalen boekenkasten

Bij Rebel House kiezen wij voor topdesign, dat merk je ook aan onze metalen boekenkasten. Vormen zijn belangrijk, uitstraling en cachet zijn een must bij onze metalen boekenkasten. Je kiest uit verschillende afmetingen, diverse types van afwerking en je kiest voor de juiste stijl. Om je boekenrek nog meer tot zijn recht te laten komen, combineer je het met andere elementen in je woning zoals je kasten, stoelen en tafels. En je past er ook accessoires en verlichting bij. Zo staat je boekenkast niet alleen op zichzelf, maar wordt ze een volwaardig deel van je interieur. Veel van onze boekenkasten zijn ook als roomdivider te gebruiken. Hiermee maak je grote ruimtes een stuk gezelliger. Onze specialisten in binnenhuisinrichting helpen jou graag met de inrichting van je woning!

Metalen boekenkasten in jouw interieur

Welke metalen boekenkast past in jouw interieur? Strakke rechte vormen en een fijn frame is perfect voor je Pure Minimal woning. Ongelijke en bizarre vormen passen uitstekend in je Street Pop interieur. En wat denk je van een gouden metalen boekenkast voor je Modern Chic woonkamer of werkplek? Donker hout staat zeer chique in je Classic Colonial interieur, licht naturel hout is heel passend voor je Rural Living stijl. Voor je Retro Revival woning hebben we vintage metalen boekenkasten met de typische poten uit de jaren ’50 en ‘60. Bij Rebel House hebben we zowel metalen rekken met open vakken als een combinatie tussen legplanken met deuren en laden. Zo kun je zowel je boeken en mooie spullen uitstallen als andere spullen uit het zicht opbergen.

Metalen boekenkasten bij Rebel House

Als je bij Rebel House metalen rekken bestelt, krijg je automatisch 90 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf 50 euro. Je doet de betaling vooraf achteraf of in termijnen. Onze eigen bezorgservice voor grote meubels gaat onmiddellijk aan de slag om je metalen boekenkasten snel te leveren!