Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Bruine Kasten

Denk jij bij bruine kasten aan houten kasten? Precies! Maar laat je niet misleiden, bij Rebel House hebben wij ook andere kasten in bruin. We hebben bruine kasten met metaal, marmer en zelfs met leer. En uiteraard speelt glas een grote rol in stijlvolle kasten. Ga op ontdekking in onze webshop en kies de ideale kast voor jou uit!

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bruine kasten

Welke bruine kast zoek je precies? Wil je een dressoir, ladekast, kledingkast, boekenkast, nachtkastje of kabinetkast? Of misschien zoek je een bruine wijnkast of een tv-meubel. Bij Rebel House hebben wij alle denkbare kasten in bruin, van reuze groot tot klein en van modern tot klassiek. Welke stijl jij ook in je woning hebt, wij hebben er een kast voor, ook in bruin. Bruin combineer je met zachte kleuren voor een rustig interieur. Wil je je interieur een pittige boost geven en toch bruin gebruiken? Kies dan voor een kast waarin bruin gecombineerd is met blauw, rood of groen bijvoorbeeld. Bij ons primeert uitstraling en kwaliteit. Onze bruine kasten getuigen van puur topdesign. Heb je toch graag assistentie bij het stylen van je woning? Vraag het ons gerust, onze specialisten staan voor jou klaar!

Bruine kasten in jouw interieur

Bruin bij een Rural Living woning lijkt logisch. De natuurlijke uitstraling van je interieur wordt versterkt door een bruine kast. Maar je kunt een bruine kast ook perfect inzetten in je Pure Minimal woning. Kies voor deze stijl een kubistische kast met geometrische figuren. Je Retro Revival style creëer je met kasten met ronde vormen en smalle hoge poten, terwijl je je Raw Industrial woning aankleedt met robuuste kasten in stoer hout en metaal. Hou je van Classic Colonial? Dan mogen gesculpteerde fronten niet ontbreken. Onze collectie kasten in bruin is eindeloos. Wij helpen jou graag de perfecte kast in bruin te kiezen!

Bruine kasten bij Rebel House

Onze eigen bezorgservice voor grote meubels levert je kast aan huis. Je krijgt 90 dagen retourtermijn en wij geven jou gratis verzending vanaf 50 euro. Daarnaast kan je de betaling vooraf achteraf of in termijnen doen net zoals jij wilt. Voor vragen kun je terecht bij onze klantenservice. Wij zijn er voor jou!