Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Witte Dressoirs

Voeg je een van de witte dressoirs uit de collectie toe aan je interieur, dan kies je voor een van de meest klassieke meubelstukken die we maar kunnen verzinnen. Een dressoir leent zich perfect voor het opbergen van spullen die je liever uit het zicht houdt. Je hebt op deze pagina de keuze uit tal van modellen in verschillende afmetingen. Je bent er hierdoor altijd zeker van dat er voor de beschikbare ruimte in je interieur een geschikt model te bestellen is. Naar wat voor soort model ben je op dit moment op zoek?

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Witte dressoirs

Wat het beste model dressoir is, hangt vooral af van je persoonlijke smaak. Echter is ieder type op deze pagina van alle gemakken voorzien. Zo hebben de meeste witte dressoirs minstens twee laden. Hierdoor zorg je direct voor meer ruimte voor het opbergen van onder meer speelgoed, kantoorbenodigdheden en elektronica.

Witte dressoirs in jouw interieur

Wat voor soort smaak je ook hebt, dankzij de diverse woonstijlen in de collectie is er ook een geschikt dressoir voor jouw interieur. Bekijk bijvoorbeeld eens de witte dressoirs uit de woonstijlen Pure Minimal, Circus Baroque, Grand Glamour, Modern Chic of Pink Blush. Naast en dressoir heb je dus ook nog de keuze uit verschillende andere designer musthaves voor je woonkamer, slaapkamer, studeerkamer of de gang.

Witte dressoirs bij Rebel House

Veel mensen kiezen ervoor om hun meubelstukken, zoals witte dressoirs, te bestellen bij Rebel House. En dat is natuurlijk met een reden. Je profiteert van 90 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf 50 euro. Ook werken we met een eigen bezorgservice voor grote meubels. Voor het dressoir heb je de keuze uit een betaling vooraf achteraf of in termijnen. Uiteraard helpen we je graag verder voor meer informatie over een specifiek model of voor advies op maat voor jouw interieur.