Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Grijze Kasten

Welke kast kies je als je je woning inricht? Het is een vraag die niet makkelijk is op te lossen. Bij Rebel House vind je dan ook allerhande kasten: dressoirs, kabinetkasten, tv-meubels, boekenkasten en schoenenkasten. Of zoek je een wijnkast of een nachtkastje? We hebben het allemaal in onze collectie!

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Grijze kasten

Je krijgt een evenwichtig interieur als je je kasten verdeelt over je woning. De meeste van onze leveranciers hebben kasten voor elke kamer. Ga gerust op zoek in onze webshop. Kies vooral kasten die bij jouw levensstijl passen. Stal je graag mooie zaken uit? Kies dan voor kasten met open vakken. Wil je graag veel spullen uit het zicht wegbergen? Dan ga je voor gesloten kasten. Onze grijze kasten zijn in deze twee types te verkrijgen. Daarnaast kies je de afmeting, de stijl en het materiaal. Let ook op details zoals de poten. Kies je hoge poten, lage pootjes of een kast zonder poten? Ook de handvaten en andere details aan de grijze kasten zijn belangrijk voor de algemene uitstraling. Wij helpen jou graag om grijze kasten in je interieur te integreren!

Grijze kasten in jouw interieur

Zoek jij grijze kasten voor je Raw Industrial style? Ga dan voor grijs metaal, gecombineerd met stoer naturel hout. Zoek je een grijze kast voor je Pure Minimal woning? Denk dan aan het principe 'less is more' en ga voor strakke fijne lijnen. Een grijze kast met deuren met etnische figuren is perfect in een Classic Colonial of een Scandinavische woning. Kasten in grijs passen in heel veel stijlen, juist door hun basic kleur. Ben je toch niet zeker of een bepaalde kast wel in jouw interieur zou passen? Contacteer ons, wij bespreken dit graag met jou!

Grijze kasten bij Rebel House

Bij elke kast of om het even welk ander interieurstuk dat je bij Rebel House koopt, krijg je gratis verzending vanaf 50 euro en ook 90 dagen retourtermijn. Je kiest zelf of je de betaling vooraf achteraf of in termijnen wilt doen. Voor de levering doen wij een beroep op onze eigen bezorgservice voor grote meubels. PostNL doet de levering van kleinere interieurstukken. Je kast wordt zeer snel bezorgd!