Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Houten Kasten

Hout is een materiaal dat in elk soort interieur past, zolang het maar op de juiste manier wordt gebruikt. Houten kasten vormen zowat de basis van de inrichting van de slaapkamer en vele andere ruimtes, en dat maakt kiezen voor een goed model des te belangrijker. Rebel House kan je hierbij helpen, en maakt het op die manier een stuk aangenamer om je woning in te richten. Wat omvat het Rebel House aanbod aan houten kasten nu precies, en wat kan je verwachten van onze service? Vragen die hieronder worden beantwoord!

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Houten kasten

Houten kasten gaan van grote, muurbrede kasten met een eikenhouten look en gietijzeren afwerking voor een klassiek interieur, tot eerder strakke varianten die met glazen ruiten zijn versierd en juist heel sierlijk ogen. Bij Rebel House bestaan er haast geen grenzen, en juist die diversiteit is de moeite waard om te ontdekken. Natuurlijk is het dan wel belangrijk dat je de kuiste keuze maakt op het vlak van formaat, prijs en design, zodat de sterke punten van jouw woonkamer of een andere ruimte in de verf worden gezet. Rebel House kan je daarbij helpen!

Houten kasten in jouw interieur

Wil je Houten kasten die écht iets toevoegen aan je interieur? Dan moet je bij Rebel House zijn. Of je nu een sobere Modern Chic of Pure Minimalism stijl teweeg wilt brengen met lichtkleurige houten kaste en gestroomlijnd design, of juist wat opvallender wilt gaan met een rooskleurige houten kast voor een Pink Blush indruk, alles is mogelijk. Rebel House helpt je bij elke stap van het proces, door middel van filters op basis van prijs en andere factoren. Op die manier vind je snel precies de houten kasten die je nodig hebt om jouw interieur af te maken!

Houten kasten bij Rebel House

Ook kunnen wij je bij Rebel House helpen met een goede service, waaronder een gratis verzending vanaf 50 euro en een eigen bezorgservice voor grote meubels. Daarbij geniet je van een 90 dagen retourtermijn en een betaling vooraf achteraf of in termijnen, zodat je flexibeler kunt winkelen voor de inrichting van je woning!