Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Houten Wandkasten

Ben jij voor je woning op zoek naar een mooie wandkast en heb je al houten elementen in je interieur? Dan kun je perfect kiezen voor een van onze prachtige houten wandkasten. We hebben ze in overvloed: in diverse formaten, verschillende stijlen en afwerking. Rebel House staat voor jou klaar en helpt jou de perfecte houten wandkast uit te kiezen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Houten wandkasten

Houten wandkasten geven een gezellig cachet aan je woning. Je kunt een wandkast kiezen om spullen uit het zicht op te bergen. Dan kies je voor gesloten vakken met deurtjes en lades. Of je kiest een volledig open houten wandkast waarin je mooie items uitstalt: fotolijsten, vakantiesouvenirs of sculpturen bijvoorbeeld. Verschillende van onze houten wandkasten kunnen ook als room divider ingezet worden om een zeer grote ruimte in kleinere woongedeeltes in te delen. Je kunt je houten wandkasten combineren met je houten buffetkast, je houten ladekast en uiteraard je houten stoelen en tafels. Ga eens kijken in onze webshop. Waarschijnlijk hebben ze bij het merk van jouw favoriete wandkast ook deze andere meubelen. Als je verschillende kasten en accessoires van hetzelfde merk kiest, wordt het makkelijker om je volledige interieur in te richten. Vraag ons gerust om meer informatie. Onze stylisten geven jou graag raad!

Houten wandkasten in jouw interieur

In een omgeving zoals een Rural Living of Raw Industrial woning kies je voor naturel hout en een stoere uitstraling. Eventueel kies je een combinatie van hout en metaal. Een wandkast met houten legplanken en een gouden frame staat uitstekend in je Grand Glamour interieur. Strakke vormen en vele open vakken zijn perfect voor je Pure Minimal binnenhuisinrichting. Wandkasten in donker hout zijn typisch voor een Retro Revival of Classic Colonial stijl. En wist je dat een volledig open wandkast een groot ruimtegevoel aan de kamer geeft? Een gesloten wandkast zorgt dan weer voor een intiemere sfeer. Volg vooral je eigen intuïtie, het mag best gedurfd zijn!

Houten wandkasten bij Rebel House

Bij Rebel House krijg je 90 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf 50 euro bij elke bestelling. Onze eigen bezorgservice voor grote meubels brengt je houten wandkast netjes bij jou aan huis. De betaling doe je vooraf achteraf of in termijnen. Zoek alvast mooie decoratiestukken voor je houten wandkast en laat ze tot haar recht komen!