Zwarte Kabinetkasten

Zwarte kabinetkasten zijn prachtige blikvangers. Dit komt door hun afmeting en de afwerking van de kast. Bij Rebel House vind je open, half open en volledig gesloten kabinetkasten. En uiteraard gaan wij voor verschillende stijlen. Welke zwarte kabinetkast steelt jouw hart?

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zwarte kabinetkasten

Wij hebben zwarte kabinetkasten in diverse afmetingen. Dit maakt het jou mogelijk om voor elke plekje in je woning de geschikte kast te vinden. Heb je nog een kleine ruimte vrij in je kantoorruimte of wil je een grote lege muur aankleden? Wij helpen jou graag om de perfecte zwarte kabinetkast te vinden. Wil je er een met deuren, met laden, met open vakken of een combinatie van dit alles? Zoek je een kabinetkast zonder poten of integendeel een kast op hoge poten? En wil jij een zwart metalen kast of een kast waarbij zwart is gecombineerd met hout? Stoer en robuust of fijn en elegant... we hebben ze allemaal in ons gamma.

Zwarte kabinetkasten in jouw interieur

In welke stijl is jouw interieur en welke kast kies je? Ga je bijvoorbeeld voor een kast met zwart en donker hout voor je Classic Colonial stijl? Of zoek je een stoere zware metalen kast voor je Raw Industrial inrichting? En wat denk je van onze zwarte kasten met een nostalgische touch die gebaseerd zijn op oude modellen? Ze zijn ideaal voor je Retro Revival of je Grand Glamour woning. Een ding is zeker, in een kabinetkast kun je enorm veel spullen opbergen zodat je woning er altijd netjes bij ligt. Je combineert je zwarte kabinetkasten met bijvoorbeeld een zwart vloerkleed, zwarte muurdecoratie en zwarte verlichting. Of je laat zwart ook voorkomen in je zitbanken, eetkamerstoelen en in je tafels. Zwart is een zeer leuke kleur om te combineren. Een zwart interieurstuk minder of meer kan je hele interieur een andere twist geven. Vraag ons gerust raad hierover, wij zijn er voor jou!

Zwarte kabinetkasten bij Rebel House

Bij Rebel House krijgt je 90 dagen retourtermijn en ook gratis verzending vanaf 50 euro. Onze eigen bezorgservice voor grote meubels komt je zwarte kabinetkast aan huis leveren. De betaling doe je vooraf achteraf of in termijnen, dat kies jij zelf.