Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Design Kledingkasten

Een design kledingkast in je slaapkamer geeft je slaapkamer een unieke look. Hoe mooier en unieker jij je kledingkast kiest, hoe meer allure je kamer krijgt. Soms is een opvallende kledingkast, naast je nachtkastjes, reeds voldoende om je kamer een eigen cachet te geven. Je bed mag dan al iets minder opvallend zijn, je kledingkast is je blikvanger!

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Design Kledingkasten

Een kledingkast is vrij groot in vergelijking met andere meubelstukken. Het is vaak het eerste wat je opmerkt als je in je kamer komt. Bij Rebel House zijn we ons hiervan heel erg bewust. Wij zoeken dan ook altijd naar unieke design kledingkasten die een meerwaarde aan je interieur bieden. Felle of discrete kleuren, met of zonder open vakken, kledingkasten met deuren en/of laden en kledingkasten op hoge of op lage poten, wij hebben ze! Naast de vormgeving besteden wij ook veel aandacht aan de look en de feeling die onze kledingkasten in je kamer brengen. Kies jij voor stoer of romantisch, hip of klassiek? Je vindt bij Rebel House precies wat je zoekt!

Design Kledingkasten in jouw interieur

Een aantal van onze kledingkasten in felle kleuren passen bij jouw Grand Glamour of Modern Chic slaapkamer. Hou je van nostalgisch en wil je een Retro Revival slaapomgeving creëren? Ga dan voor donker hout en messing details. Hou je van Rural Living? Dan valt je keuze waarschijnlijk op een kledingkast in naturel hout. Wij merken dat een aantal van onze klanten in de hal, in plaats van een kapstok, een mooie design kledingkast plaatsen. Je bergt er heel wat jassen, schoenen, mutsen, sjaals... in op. Misschien ook een idee voor jou?

Design Kledingkasten bij Rebel House

Ben jij gecharmeerd door een van onze design kledingkasten? Dan krijgen wij jouw bestelling via internet doorgestuurd. Je krijgt gratis verzending vanaf 50 euro en 90 dagen retourtermijn. En je kiest voor de betaling vooraf achteraf of in termijnen. Onze eigen bezorgservice voor grote meubels komt je kast snel leveren. Wij zijn er nu al van overtuigd dat jouw design kledingkast je kamer helemaal opfleurt!