Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Bruine Ladekasten

Een ladekast is een perfecte aanvulling op je dressoir of je kledingkast. Je zou er versteld van staan hoeveel spullen je in een ladekast kunt opbergen. Onze bruine ladekasten zijn daarbij ook nog eens zeer decoratief. Welke stijl kies jij?

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bruine ladekasten

Een ladekast kun je overal kwijt. Je hebt waarschijnlijk wel extra spullen liggen die je al zo lang aan het oog wilt onttrekken. Denk maar aan stapels papier, kantoorgerei of handdoeken, dekens en lakens. Soms ben je spullen bovenop je kleerkast aan het stapelen die je eigenlijk liever makkelijker bij de hand hebt. Kies daarom een ladekast bij Rebel House. Je hebt de keuze tussen diverse afmetingen en ook de opbouw kies je zelf. Ga je voor een kast met laden en deuren, een kast met laden en open vakken of een kast die volledig uit laden bestaat? Ga zeker ook eens kijken naar onze andere kasten: dressoirs, kledingkasten, kabinetkasten, schoenenkasten... vaak vind je er dezelfde uitvoering als je bruine ladekast. Hierdoor kun je makkelijk combineren zodat je een mooi uniform geheel krijgt.

Bruine ladekasten in jouw interieur

Veel van onze bruine ladekasten passen in meerdere stijlen van interieurs. Zo kies je bijvoorbeeld een lichte tint bruin voor je Pure Minimal woning of je Modern Chic woning. Een donker bruine ladekast past bij een Retro Revival, een Grand Glamour of een Classic Colonial stijl. Meerkleurige kasten of kasten met bijzonder gevormde fronten zijn ideaal voor een Street Pop woning. Gesculpteerde fronten en organische vormen zijn een mooie aanwinst in je Urban Jungle interieur. Bij Rebel House houden wij van design en wij helpen jou graag om onze design bruine ladekasten perfect in je interieur te integreren. Vraag ons gerust raad, wij zijn er voor jou!

Bruine ladekasten bij Rebel House

Bij de aankoop van je bruine ladekast krijg je van Rebel House een aantal extra services. Je kunt rekenen op 90 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf 50 euro. Wij brengen je ladekast met onze eigen bezorgservice voor grote meubels. Kleine items worden door PostNL geleverd. En wij bieden nog meer dan dat: de betaling doe je vooraf achteraf of in termijnen, precies zoals het voor jou het beste uitkomt.