Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Eiken Ladekasten

Ladekasten zijn perfect om heel wat spullen netjes in op te bergen. Onze eiken ladekasten zijn puur design. Ze zijn niet alleen functioneel maar ze zijn ook nog eens mooi om te zien ook. Bovendien hoef je je niet tevreden te stellen met het klassieke model van 4 laden boven elkaar. Bij Rebel House hebben wij veel meer in petto!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Eiken ladekasten

Onze eiken ladekasten bestaan in diverse afmetingen. Maar het is vooral de uitstraling en de bijzondere look waar wij veel aandacht aan besteden. Bij Rebel House kiezen wij altijd voor unieke stukken en wij vullen regelmatig ons gamma aan. In onze webshop vind je bijvoorbeeld eiken ladekasten met bijzondere vormen en opbouw. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een eiken ladekast waarbij laden en open vakken zijn gecombineerd. Je kiest bijvoorbeeld voor hoge of lage poten. En wil je bijvoorbeeld een bredere ladekast dan gebruikelijk? Deze hebben wij ook! Heb jij nog andere ideeën voor een ladekast? Laat het ons weten, wij zoeken samen met jou naar de perfecte eiken ladekast.

Eiken ladekasten in jouw interieur

Een stoere eiken ladekast is perfect voor je Raw Industrial of Rural Living woning. Kies ze vooral groot zodat ze mooi tot uiting komt. Voor je Retro Revival hal of slaapkamer kies je een vintage eiken ladekast met fijne poten. Zeer strak staat dan weer perfect in je Pure Minimal interieur. Ga ook op zoek naar meubels die bij je eiken ladekast passen: bijzettafeltjes of nachtkastjes bijvoorbeeld. Om je eiken ladekast aan te kleden, kies je voor decoratiestukken van Rebel House. Fotolijsten, een mooi vaas of een kunstwerk geven je ladekast extra allure. Een mooie houten spiegel of een houten wanddecoratie boven je ladekast maakt het plaatje volledig af! Heb je graag advies van onze stylisten? Laat het ons weten, wij helpen je graag!

Eiken ladekasten bij Rebel House

Als je voor een eikenhouten ladekast van Rebel House kiest, krijg ze van ons zomaar 90 dagen retourtermijn. Daarbij mag je rekenen op gratis verzending vanaf 50 euro. Onze eigen bezorgservice voor grote meubels komt je eiken ladekast brengen. De betaling kan vooraf achteraf of in termijnen gebeuren. Binnenkort heb je weer heel wat extra opbergruimte in je huis en kun je genieten van een prachtige eikenhouten ladekast!