Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Multicolor Ladekasten

Bij Rebel House maken wij voorgoed komaf met 'gewone' ladekasten. Wij gaan voor karakter, allure, schwung... De kleuren van de ladekasten trekken alle aandacht naar zich toe, waar je de kast ook plaatst. Welke prachtige multicolor ladekast kies jij?

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Multicolor ladekasten

Maak van je ladekast een echte blikvanger. Het is ongewoon om een ladekast in de spotlight te plaatsen. Meestal worden ladekasten in een hoekje gedrumd. Maar dit is bij Rebel House zeker niet nodig. Onze multicolor ladekasten mogen gerust gezien worden. En wil je nog meer van dat? Dan hebben wij voor jou ook andere kasten in deze stijl: kabinetkasten, dressoirs, tv-meubels, kledingkasten en nachtkastjes bijvoorbeeld. Op die manier kun je al je kasten op elkaar afstemmen. Je krijgt dan een soort van rode draad doorheen heel je woning. Van stijl gesproken! Vaak is één multicolor kast voldoende om kleur in je kamer te brengen. Wil je toch heel veel kleur? Dan vul je je kast aan met kleurrijke wanddecoratie, verlichting in meerdere kleuren, multicolor vloerkleden en figuren of beelden in meerdere kleuren. Experimenteer gerust met kleur. Bij Rebel House geven wij jou graag raad hoe jij meer kleur in je woning brengt.

Multicolor ladekasten in jouw interieur

Kleur past in heel wat stijlen. Een Street Pop interieur is dé stijl die gekenmerkt wordt door kleur. Haal een mooie ladekast in huis en je woning straalt gewoon! Een ladekast met gesculpteerde fronten is heel stijlvol in een Classic Colonial of een Urban Jungle woning. Multicolor ladekasten waarin dierenvacht is verwerkt, is heel erg hip in een Urban Jungle woning en wordt ook meer en meer gevraagd voor een Raw Industrial pand. En wat denk je ervan om een multicolor ladekast in je Pure Minimal woning te plaatsen? Het contrast met witte muren is gewoon geweldig mooi! Heb jij nog twijfels of een multicolor kast wel past in jouw huis? Laat het ons weten, wij helpen jou verder!

Multicolor ladekasten bij Rebel House

Bij de bestelling van je veelkleurige ladekast krijg je van ons gratis verzending vanaf 50 euro. Onze eigen bezorgservice voor grote meubels brengt ze aan huis en je hebt recht op 90 dagen retourtermijn. De betaling doe je vooraf achteraf of in termijnen.