Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Witte Ladekasten

Witte meubelen hebben de bijzondere eigenschap dat ze een kamer groter doen lijken. Witte ladekasten hebben dit effect op de kamer waar je ze plaatst. De ladekasten van Rebel House zijn perfect inzetbaar in de hal, de slaapkamer, de kinderkamer of de badkamer bijvoorbeeld. Naar welke witte ladekast uit onze collectie gaat jouw voorkeur uit?

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Witte Ladekasten

Ladekasten zijn ideaal om allerlei kleine spullen netjes op te bergen. Bij Rebel House vind je witte ladekasten in verschillende afmetingen. Zo kun je zelfs in een klein hoekje een mooie ladekast kwijt. We hebben ze in verschillende materialen: hout, metaal of MFD bijvoorbeeld. En uiteraard is bij ons ook de stijl en de uitstraling van groot belang. Wij bieden witte ladekasten aan voor uiteenlopende interieurs. Kies jij de perfecte ladekast voor jouw woninginrichting?

Witte Ladekasten in jouw interieur

Wit is een typische kleur voor een moderne of futuristische woning. Voor je Pure Minimal stijl is een witte ladekast gewoon perfect. Een strakke witte kast met laden tegenover een witte muur of op een witte vloer oogt zeer strak. Anderzijds hebben we voor je Modern Chic witte ladekasten met goud. Deze heeft een moderne uitstraling met een luxe allure. Heb je toch liever wat meer kleur voor je ladekast, bijvoorbeeld voor je Urban Jungle of Rural Living stijl? Ga dan voor een kast waarbij de lades in verschillende kleuren zijn uitgevoerd, waaronder ook wit. Deze ladekasten ogen zeer stoer.

Witte Ladekasten bij Rebel House

Rebel House is dé website voor meubelen, kleinmeubelen en accessoires. Als je een mooie witte ladekast hebt gevonden, bestel ze dan gewoon online. Wij werken met onze eigen bezorgservice voor grote meubels en je geniet van gratis verzending vanaf 50 euro. De betaling kan vooraf achteraf of in termijnen en je krijgt bovendien 90 dagen retourtermijn. Zie jij je witte ladekast van Rebel House al bij jou thuis staan? Nog even wachten op de levering en je droom wordt werkelijkheid!