Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Zilveren Ladekasten

Een ladekast heeft als grootste doel heel wat spullen aan het oog te onttrekken. Maar waarom zou je ladekast ook gewoon niet mogen pronken? Vandaar dat wij in ons gamma een zeer uitgebreide keuze aan zilveren ladekasten hebben. In welke zilveren ladekast van Rebel House wil jij straks je spullen opbergen?

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Zilveren ladekasten

Bij het kiezen van een ladekast zou je misschien niet onmiddellijk aan zilver denken. Bij Rebel House is dit nu juist wél mogelijk! Onze ladekasten doen hun ding, maar zien er daarnaast ook zeer charmant en chique uit. Een ladekast biedt heel wat mogelijkheden. Je gebruikt je ladekast als extra kast in je slaapkamer. Of je zet je zilveren ladekast in als dressoir of console in de hal. In ons gamma vind je ladekasten van diverse afmetingen en verschillende ontwerpen. Je kiest voor een volledig zilveren ladekast of je gaat voor een kast in zilver, gecombineerd met een andere kleur. Wil je op je ladekast een mooi zilveren beeld en wil je tegen de muur unieke wanddecoratie met zilver? Vul je ladekast aan met een vloerkleed met zilver of een tafellamp in zilver... we hebben het allemaal in ons gamma. Ontdek heel wat zilveren interieurstukken hier in onze webshop!

Zilveren ladekasten in jouw interieur

Waar komt jouw zilveren ladekast te staan? Wil je een glimmende afwerking voor je Grand Glamour woning of wil je eerder een strakke en matte afwerking voor je Pure Minimal interieur? In je Pink Blush interieur mag zilver zeker niet ontbreken. Het past enorm goed bij je roze tinten. Eens je een ladekast hebt gekozen, ga dan eens verder kijken bij het merk van de ladekast. Waarschijnlijk vind je nog andere meubelstukken in hetzelfde ontwerp. Samen met je ladekast stel je een set samen waarmee je je woning stijlvol inricht. Vraag ons gerust raad als je je woning op een unieke manier wil inrichten met zilver.

Zilveren ladekasten bij Rebel House

Van zodra wij je bestelling krijgen, doen we er alles voor om je kast zo snel mogelijk te leveren. Hiervoor hebben we onze eigen bezorgservice voor grote meubels. Je hebt recht op gratis verzending vanaf 50 euro. Daarnaast geven wij jou ook 90 dagen retourtermijn. En je doet de betaling vooraf achteraf of in termijnen.