Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Zwarte Ladekasten

Bij Rebel House gaan wij voor originele, vernieuwende, unieke interieurstukken. Dat merk je ook aan onze zwarte ladekasten. Wij hebben ze in heel wat uitvoeringen en voor heel wat interieurstijlen. Welk kies jij uit voor bij jou thuis?

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Zwarte ladekasten

Een ladekast is een zeer praktisch meubelstuk. Je bergt alles netjes op en dankzij de indeling in laden krijg je een perfect overzicht van wat je allemaal in je kast hebt zitten. Het zal dan ook een belangrijke kast in je interieur worden. Kies daarom de zwarte ladekast uit die volledig bij jouw stijl past. Ga je voor een strakke, symmetrische ladekast of wil je liever laden en deuren en misschien ook open vakken gecombineerd? Nog pittiger wordt het als je een kast kiest waarbij elk deurtje of elke lade een andere front heeft. Maar waarom ook niet? Over stijlen valt niet te discussiëren, jij kiest gewoon wat jij leuk vindt. Rebel House helpt jou hiermee! Wij werken alleen met gerenommeerde merken. Het voordeel van degelijke merken is dat je niet alleen ladekasten in zwart, maar ook andere kasten in dezelfde uitvoering vindt. Combineer je ladekast bijvoorbeeld met je nachtkastjes, je klerenkast of je kabinetkast. En wat denk je van een wijnkast met dezelfde look? Het maakt je woning een heel stuk stijlvoller. Je laat je zwarte ladekast ook aansluiten bij je tafels, stoelen, zitbank en woonaccessoires.

Zwarte ladekasten in jouw interieur

Kies je zwarte ladekast in functie van je interieur. Ga jij bijvoorbeeld voor een zwart metalen ladekast met een stoere look voor je Raw Industrial woning? Dan sluit ze mooi aan bij je zwarte metalen trap of je zwart metalen balken in je pand. Heb jij een Classic Colonial of een Urban Jungle stijl? Daarin zijn ladekasten met fronten in geometrische vormen een echte aanwinst. Retro Revival ga je als je een ladekast kiest met veel vakjes en laden. Eventueel kies je een kast met veel retro kleuren zoals gebroken wit en hemelsblauw.

Zwarte ladekasten bij Rebel House

Bij het bestellen van je zwarte ladekast krijg je 90 dagen retourtermijn en je doet de betaling vooraf achteraf of in termijnen. Je kunt rekenen op gratis verzending vanaf 50 euro en op onze eigen bezorgservice voor grote meubels.