Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Metalen Kasten

Metalen kasten zijn oorspronkelijk afkomstig uit oude fabrieken, ziekenhuizen of scholen. Ze waren zo populair dat heel wat topdesigners nieuwe metalen kasten gingen ontwerpen. Soms zijn ze gebaseerd op oude modellen. Andere metalen kasten hebben dan weer een hip, trendy, uniek of grappig design. Waarom ook niet. Jij bepaalt zelf welke kast je bij welk interieur kiest. Er bestaan geen regeltjes voor. Metaal is sterk en duurzaam en daarom is het ook al decennia lang het ideale materiaal voor kasten. Bij Rebel House hebben we dan ook een uitgebreid assortiment aan metalen kasten. Van moderne en minimalistische tot stoere robuuste kasten in metaal vind je bij ons. Als je kiest voor metalen kasten, dan toon je karakter. Je kiest voor iets bijzonders dat niet iedereen zomaar in huis haalt. Binnenkort staat je metalen kast lekker te pronken in je woonkamer, hal of slaapkamer.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Metalen kasten in jouw interieur

Bij een kast denk je niet altijd automatisch aan metaal. Maar metaal heeft zeker terrein gewonnen als het om kasten gaat. Metaal heeft altijd iets bijzonders: stoer, fijn of elegant. Kies voor een fijn uitgewerkte metalen kast voor je Pure Minimal interieur. In je Raw Industrial woning kies je voor een robuuste kast van metaal of van metaal en hout. En voor je Modern Chic woninginrichting kies je een opvallende metalen boeken- of wijnkast. Wij hebben metalen kasten van diverse afmetingen en in verschillende kleuren. Zo combineer je je kasten perfect met bijvoorbeeld je metalen stoelen, metalen salontafeltje of metalen krukken. Denk ook aan metalen accessoires zoals fotolijsten in metaal, bloempotten en kandelaars in metaal.

Metalen kasten bij Rebel House

Rebel House is dé uitgelezen webshop om kasten in metaal aan te kopen. Onze kasten zijn van de hoogste kwaliteit. Ze kunnen tegen een stootje. Je zult er dan ook heel lang van kunnen genieten. Wij hebben een eigen bezorgservice voor grote meubels. Je krijgt gratis verzending vanaf 50 euro en je kiest voor de betaling vooraf achteraf of in termijnen. Daarbij krijg je ook nog 90 dagen retourtermijn. Wij kiezen zorgvuldig ons assortiment metalen kasten uit. Doe jij dit ook voor jouw interieur?