Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Bruine Nachtkastjes

Bruin is een kleur die rust brengt. Dit is ideaal voor je slaapkamer. Heerlijke natuurlijke kleuren zijn perfect als je lekker wilt slapen. Je bruine nachtkastjes dragen hier hun steentje bij. Welke uit onze collectie kies jij?

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bruine nachtkastjes

Zoek jij een donker bruin nachtkastje, een nachtkastje in naturel bruin of een blank houten kastje? Hout is zeer populair als het gaat om de inrichting van de slaapkamer. Maar je hoeft niet per sé voor een volledig houten bruin nachtkastje te kiezen. Bij Rebel House vind je nachtkastjes van hout, gecombineerd met grof metaal. Of je vindt nachtkastjes in een zeer lichte houtsoort. Bruin en goud of hout met leer, het zijn unieke combinaties die je bij ons vindt. Ga ook eens een kijkje nemen bij onze ladekasten. We hebben ze in dezelfde stijl als je bruin nachtkastje. Andere accessoires voor de slaapkamer vind je eveneens in onze webshop. Denk maar aan muurdecoratie, spiegels, vloerkleden en verlichting. Wij zorgen er samen met jou voor dat je slaapkamer een gezellige plek wordt.

Bruine nachtkastjes in jouw interieur

Goud en hout is gewoon perfect voor je Grand Glamour slaapkamer. Voor je Raw Industrial slaapkamer kies je voor naturel houten nachtkastjes die uitgerust zijn met een stoer metalen onderstel. Kubistische vormen gaan zeer goed bij je Pure Minimal interieur. Laat je fantasie spreken en kies voor dat bruin nachtkastje dat op jou een wow-effect heeft. We geven nog even mee dat heel wat mensen nachtkastjes ook als bijzettafeltje gebruiken. Denk hieraan bij je aankoop. Als jij graag regelmatig je interieur verandert, dan zijn nachtkastjes hét ideale middel.

Bruine nachtkastjes bij Rebel House

Heb jij dat bruine nachtkastje kunnen vinden dat je zocht? Super! Zo niet, helpen wij jou graag mee zoeken. Als je bestelt, krijgt je 90 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf 50 euro. Onze eigen bezorgservice voor grote meubels of onze partner PostNL komt je nachtkastjes leveren. Maak je over de financiële kant maar geen zorgen, de betaling kan je vooraf achteraf of in termijnen doen, zoals het voor jou best uitkomt. Binnenkort staan jouw nachtkastjes te pronken in je slaapkamer!