Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Houten Nachtkastjes

Nachtkastjes zijn zowel decoratief als functioneel. Ze zijn gewoon mooi en maken je slaapkamer een stuk gezelliger. Als je daarbij dan nog hout als materiaal voor je nachtkastjes kiest, dan is de sfeer helemaal perfect. Bij Rebel House gaan we voor stijl en sfeer maken. Wij hebben een uitgebreid gamma houten nachtkastjes. Welk ontwerp kies jij om je slaapkamer een boost te geven?

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Houten nachtkastjes

Bij Rebel House vind je een hele reeks nachtkastjes in naturel hout. Doordat elke boom uniek is, is ook elk nachtkastje uniek. Het brengt de natuur in huis, tot in je slaapkamer toe. Heb jij liever een houten nachtkastje met een andere afwerking? Dit kan ook! Donker hout, wit gelakt, deurtjes met motieven... het kan allemaal bij Rebel House. Door je houten nachtkastjes zorgvuldig uit te kiezen, geef je aan je slaapkamer een volledig nieuwe uitstraling. Laat je nachtkastjes aansluiten bij je kledingkast of ladekast. En bekijk ook onze decoratiestukken zoals spiegels, vloerkleden, verlichting... Maak samen met je houten nachtkastjes een mooie set om je slaapkamer in te richten. Rebel House is jouw partner om je woning in te richten naar jouw wensen.

Houten nachtkastjes in jouw interieur

Naturel houten nachtkastjes zijn ideaal voor je Rural Living of je Raw Industrial style. En wat dacht je van een nachtkastje met etnische motieven voor je Classic Colonial of Urban Jungle slaapkamer? Een wit nachtkastje met een zeker glitter-gehalte is perfect voor je Grand Glamour interieur. En heb jij bij bepaalde van onze nachtkastjes een nostalgisch gevoel? Dan kies je dit voor je Retro Revival interieur. Het grote voordeel van nachtkastjes is dat je ze niet eeuwig op dezelfde plek moet laten staan. Je kunt ze ook inzetten als kleine console in je hal of als bijzettafeltje bijvoorbeeld. Nachtkastjes zijn kleine leuke meubelstukken die overal passen.

Houten nachtkastjes bij Rebel House

Doe je bestelling online en je krijgt 90 dagen retourtermijn. Je mag ook rekenen op gratis verzending vanaf 50 euro. Onze eigen bezorgservice voor grote meubels of PostNL voor kleine producten komt je bestelling brengen. Bij Rebel House kan je voor- achteraf en in termijnen betalen. Jij bepaalt zelf hoe jij je budget besteedt, wij van onze kant geven je graag raad over kwaliteit en styling.