Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Metalen Nachtkastjes

Als je zocht op 'metalen nachtkastje', dan had je waarschijnlijk niet vermoed dat er zoveel metalen nachtkastjes bestonden. Bij Rebel House hebben wij zeer uiteenlopende ontwerpen en uitvoeringen van metalen nachtkastjes. Ontdek ze op deze pagina en kies je favoriete nachtkastje met metaal uit!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Metalen nachtkastjes

Metaal is zo veelzijdig dat je er alles kan mee aanvangen. Onze designers gaan bijvoorbeeld voor nachtkastjes die volledig in metaal zijn uitgevoerd, of ze combineren metaal met andere materialen zoals hout en glas. En anderzijds wordt metaal in diverse afwerkingen verwerkt. Je kiest voor zwart, wit of grijs metaal, goud of zilver bijvoorbeeld. Er bestaan geen grenzen bij metalen nachtkastjes. Kies vooral je nachtkastjes in functie van de stijl van je slaapkamer en het interieur van de rest van je woning. Bij je metalen nachtkastjes horen misschien ook muurdecoratie, vloerkleedjes en verlichting in dezelfde stijl. Ontdek ze in onze webshop! Hoe meer je let op de details, hoe beter je nachtkastjes geïntegreerd worden.

Metalen nachtkastjes in jouw interieur

Hoe klein een nachtkastje ook is, het bepaalt toch voor een groot deel de uitstraling van je slaapkamer. Wat denk jij van de schattige, pure vintage nachtkastjes in metaal voor je Retro Revival interieur? Of ga je voor een metalen nachtkastje met opvallend versierde fronten voor je Street Pop of Classic Colonial style? Het zijn echte kunstwerken! Strak wit past perfect bij Pure Minimal en wit met goud is gewoon pure klasse in je Modern Chic slaapkamer. Metaal en hout gaat goed bij je Raw Industrial en je Retro Revival woning. Kies voor je industriële stijl een stoer onderstel, voor je vintage stijl fijne metalen poten. Bij Rebel House geven wij jou graag raad als je je slaapkamer stijlvol wilt aankleden. Contacteer ons en wij beantwoorden je vragen.

Metalen nachtkastjes bij Rebel House

Voor de bezorging van je nachtkastjes kun je rekenen op onze eigen bezorgservice voor grote meubels of PostNL voor kleinere items. Je krijgt 90 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf 50 euro. Je kiest ook zelf hoe je betaalt: betaling vooraf achteraf of in termijnen, net zoals jij het wilt. Wij leveren zeer snel zodat je binnenkort volop van je metalen nachtkastjes kunt genieten!