Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Witte Nachtkastjes

Kleed jouw slaapkamer aan met witte nachtkastjes. Deze nachtkastjes zijn subtiel, eenvoudig te combineren en passen bij vrijwel elke woonstijl. Wil jij dus nieuwe nachtkastjes en altijd een goede keuze maken? Kies dan voor nachtkastjes in een witte kleur bij Rebel House.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Witte nachtkastjes

Het ene witte nachtkastje, is het andere witte nachtkastje nog niet. Ondanks dat de kleur neutraal is, kan het design veranderlijk zijn. Een nachtkastje in het wit van hout, is bijvoorbeeld al heel anders dan een strak wit nachtkastje van kunststof. Bij Rebel House is er voor ieder wat wils en geniet je van een royale collectie aan witte nachtkastjes.

Witte nachtkastjes in jouw interieur

Omdat het design en materiaal bepalend is voor de uitstraling, passen witte nachtkastjes vrijwel bij ieder interieur. Heb jij een Raw Industrial stijl in de slaapkamer? Kies dan voor een industrieel nachtkastje in een witte kleur. Dit minimale design past uiteindelijk ook goed bij een Pure Minimal stijl. Een wit nachtkastje kan uiteindelijk ook perfect samengaan bij een Circus Baroque stijl. Kies dan voor een wat klassiekere stijl dat haast neigt naar brocante. Dit past op zijn beurt ook weer goed bij een Classic Colonial stijl. Let bij een wit nachtkastje dus goed op het design en materiaal, om te bepalen of het goed bij jouw gewenste interieurstijl past.

Witte nachtkastjes bij Rebel House

Maak gebruik van de eigen bezorgservice voor grote meubels bij Rebel House. Je kunt jouw nachtkastjes gratis laten bezorgen. Je krijgt de verzending namelijk cadeau bij een gratis verzending vanaf 50 euro. Je hebt genoeg tijd om te zien of de nachtkastjes ook echt passen in jouw slaapkamer. Je krijgt namelijk bij iedere aankoop een 90 dagen retourtermijn. Er zijn genoeg opties om veilig online te kunnen betalen bij Rebel House. Betaling vooraf achteraf of in termijnen is mogelijk voor jouw nieuwe nachtkastjes van Rebel House.