Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Design Nachtkastjes

Design nachtkastjes zijn zeer bijzonder kleine meubelstukken waarmee je je kamer leuk aankleedt. Hoe klein ze ook zijn, ze bepalen al heel snel de algemene uitstraling van je slaapkamer. Stel je eens een totaal ander nachtkastje voor dan je nu hebt, dan weet je wat we bedoelen. Daarom zitten in ons gamma ook heel wat totaal verschillende stijlen, diverse materialen en kleuren en zij brengen stuk voor stuk hun eigen sfeer in je kamer.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Design nachtkastjes

Een nachtkastje heeft meestal een deurtje of lades, het ziet er blokvormig uit en staat op poten. Maar ook als je voor deze klassieke opbouw gaat, dan nog mogen je nachtkastjes best wel charme en stijl uitstralen. Bij Rebel House bieden wij unieke pareltjes met een hoog design-gehalte. Wij hebben in ons gamma ook nachtkastjes met open vakken, bijzondere poten, een zeer opvallende voorzijde en van uniek afgewerkte materialen. Combineer je nachtkastjes met je ladekasten en kledingkasten en laat ze mooi aansluiten bij accessoires zoals je vloerkleedje, plaids en fotolijsten bijvoorbeeld. Maak mooie contrasten of combinaties en je slaapkamer wordt een echte droomkamer!

Design nachtkastjes in jouw interieur

Voor je stoere Raw Industrial stellen wij jou nachtkastjes van zwaar metaal en ruw hout voor. Kijk ook eens naar de 'hangende' nachtkastjes in deze stijl. Het is eens wat anders. Je Urban Jungle kamer wordt meer waard met exotisch aandoende nachtkastjes met prachtig houtsnijwerk. Retro Revival ga je met ronde vormen en fijne pootjes. Voor je Classic Colonial slaapkamer kies je donker exotisch hout gecombineerd met messing.

Design nachtkastjes bij Rebel House

Heb je mooie design nachtkastjes voor je slaapkamer gevonden? Eventueel plaats je eenzelfde kastje ook graag in je badkamer, in je hal of je zet het in als bijzettafeltje in je woonkamer. Het kan allemaal, laat je fantasie gerust de vrije loop! We hebben een eigen eigen bezorgservice voor grote meubels maar voor kleine meubeltjes gebruiken wij PostNL en wij bieden gratis verzending vanaf 50 euro. Bij ons krijg je 90 dagen retourtermijn. De betaling kan vooraf achteraf of in termijnen.