Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Design Schoenenkasten

Design schoenenkasten zorgen ervoor dat je al je schoenen netjes wegbergt. Het is vanaf nu gedaan met rondslingerende schoenen of schoenen waarvan je er maar één meer terugvindt. Een design schoenenkast plaats je in je hal, je slaapkamer of om het even waar. Elk van onze design schoenenkasten mogen best gezien worden!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Design schoenenkasten

Schoenenkasten zijn kasten met een specifiek doel, namelijk je schoenen ordelijk wegbergen. Onze schoenenkasten zijn altijd heel praktisch ingericht zodat je er een maximum aan schoenen in kwijt kan. Heb jij graag een schoenenkast gecombineerd met een kapstok? Die hebben wij! Of wil jij graag een schoenenrek dat je op een bepaalde hoogte aan de muur hangt? Ook dit type van schoenenrekken hebben wij in ons gamma. Wij zorgen ervoor dat we altijd heel wat stijlen van design schoenenkasten in ons aanbod hebben. Zo kies jij perfect die schoenenkast uit die in jouw woning past.

Design schoenenkasten in jouw interieur

Een schoenenkast kan er heel strak uitzien. Kies een dergelijk exemplaar in wit voor je Pure Minimal style. Ben je vintage gericht en wil je voor je Retro Revival interieur een mooie design schoenenkast? Ga dan voor donker hout en fijne pootjes. Dat wij voor ieder wat wils hebben, bewijzen onze design schonenkasten in zilver. Zij zijn ideaal voor je Grand Glamour binnenhuisinrichting. Zoek jij nog wat anders? Laat het ons weten. Onze styling specialisten helpen je graag om je hal of andere kamer mooi in te richten. Kies bij je schoenenkast een bijpassend vloerkleed en plaats een mooi object, een plant of een kunstwerk op je kast en ze is helemaal stijlvol aangekleed!

Design schoenenkasten bij Rebel House

Bij Rebel House hebben wij een eigen bezorgservice voor grote meubels, kleine kasten worden met PostNL verstuurd. Je krijgt van ons 90 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf 50 euro. Wil je de betaling vooraf achteraf of in termijnen doen? Jij kiest dit zelf! Kijk jij er al naar uit hoe je design schoenenkast je schoenen mooi op orde houdt?