Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Design TV-meubels

Tv-meubels maken nog altijd deel uit van onze cultuur. Ook al zie je meer en meer flatscreens aan de muur, toch willen we nog altijd dat gezellige meubel, het tv-meubel, in onze woonkamer hebben. Het is ook een heel praktisch meubel: niet te groot, niet te hoog en toch veel ruimte om spullen in op te bergen. En je kunt er ook nog mooie objecten op uitstallen. Bij Rebel House hebben we dan ook een enorme keuze aan tv-meubels. Welke is jouw favoriet?

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Design Tv-meubels

Met de handige filters in onze website kun je het merk, de kleur en het materiaal kiezen. En je selecteert zelfs op het aantal laden en het aantal deuren. Of je kiest bijvoorbeeld een tv-meubel zonder laden of deuren zodat je open vakken krijgt. En wat denk je van onze hangende tv-meubels? Zij maken het super makkelijk om de ruimte onder je tv-kast netjes te houden.

Design Tv-meubels in jouw interieur

Kies jij voor stoer zwart metaal en dik naturel hout voor je Raw Industrial style? Of ga je eerder voor de vintage look met afgeronde lijnen en smalle poten van een Retro Revival tv-meubel? Zeer strakke lijnen met blank hout zijn dan weer ideaal voor je Pure Minimal woning. Bij Rebel House zijn we ook zeer fier dat we in ons gamma een aantal veelkleurige tv-meubels en tv-kasten met een unieke houten voorkant met figuren hebben. Zij staan uitstekend in je Classic Colonial of Urban Jungle woonkamer.


Design Tv-meubels bij Rebel House

Volg vooral je eigen stijl als je je keuze maakt. Tenslotte gebruik je je tv-meubel elke dag. Bij Rebel house krijg je 90 dagen retourtermijn en daarbij ook gratis verzending vanaf 50 euro. Onze eigen bezorgservice voor grote meubels of PostNL voor kleine meubels komt je tv-kast leveren. Je kiest voor betaling vooraf achteraf of in termijnen. Ben jij nieuwsgierig hoe jouw tv-kast jouw woning een extra cachet zal geven? Wij leveren snel!

Design Tv-meubels in de woonwinkel van Rebel House 

Bij Rebel House hebben we online een breed assortiment aan tv-meubels om uit te kiezen, maar wil je ze nou in het echt bewonderen, geven we jou ook de keus om naar onze woonwinkel in Ulft te komen. Hier kun je inspiratie opdoen en word je verrast door unieke en sfeervolle combinaties. We hebben genoeg tv-meubels staan om uit te kiezen, iedere woonstijl komt aan bod!