Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Bruine TV-meubels

Ben jij op zoek naar een bruin tv-meubel om je huidige tv-kast te vervangen of ben je volop je woning aan het inrichten en zoek je een tv-kast in bruin? Bij Rebel House hebben wij er heel wat in ons gamma. Welke kies jij uit onze diverse modellen, uitvoeringen en stijlen?

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bruine tv-meubels

Kun jij niet zonder je tv-meubel, ook al heb je een flatscreen aan de muur hangen? Dit is goed te begrijpen. Een tv-meubel is nu eenmaal zeer praktisch en het geeft ook een gezellige touch aan je tv-hoek. Denk maar aan een mooi bruin tv-meubel in mango- of in eikenhout. Of ga je voor een donker bruin tv-meubel met een extra chique uitstraling? Elk van onze bruine tv-meubels heeft een eigen uitstraling. Je kunt kiezen tussen een staand en een aan de muur ophangend tv-meubel, een stoer of een fijn tv-meubel. En je kiest of je laden, deuren of open vakken wenst. Ga je voor een volledig bruin tv-meubel of kies je meerdere kleuren? We hebben bijvoorbeeld ook combinaties tussen hout en metaal, hout en glas of hout met een prachtig marmeren blad.

Bruine tv-meubels in jouw interieur

In functie van je woonstijl kies jij je bruine tv-meubel. De vintage look voor je Retro Revival woning haal je er zo uit: ronde vormen en slanke hoge poten. Voor je Raw Industrial woonkamer ga je voor robuust hout en zwart metaal. Tv-kasten in donker bruin of bijvoorbeeld met fronten in dierenvacht zijn dé tv-meubels voor je Classic Colonial stijl. Zeer strakke vormen passen dan weer bij je Pure Minimal interieur. Bekijk zeker ook onze andere kasten. Je vindt ze vaak in dezelfde stijl en uitvoering als je bruine tv-meubel. Samen met leuke woonaccessoires, vloerkleden en verlichting maak je je interieur helemaal af. Bij Rebel House hebben wij het allemaal in huis. Heb je graag advies rond styling? Vraag het ons gerust!

Bruine tv-meubels bij Rebel House

Rebel House is dé woonwebwinkel voor design. En daarnaast staan wij ook bekend voor onze uitstekende service. Zo krijg je bij ons gratis verzending vanaf 50 euro en de betaling doe vooraf achteraf of in termijnen. Je hebt ook recht op 90 dagen retourtermijn. Om nog meer service te kunnen leveren, hebben wij onze eigen bezorgservice voor grote meubels.