Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Houten TV-meubels

Vaak wordt een TV meubel gezien als een stuk meubilair dat louter praktisch is, maar tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor een TV meubel dat ook bij de stijl van de woning past. Precies de goede oplossing vinden is echter niet altijd eenvoudig: er bestaan zoveel verschillende mogelijkheden, dat je al gauw overweldigd bent! Bij Rebel House kan je echter zeker zijn van een breed gamma aan houten TV meubels, zonder dat je daardoor de kluts kwijt raakt. Dankzij handige filters én een uitstekende service wordt het vinden van het perfecte houten TV meubel een stuk aangenamer!

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Houten TV meubels

Het TV meubel vormt, samen met de sofa en de living tafel, het centrum van de woonkamer als geheel. Het is dan ook belangrijk dat je een goede keuze maakt! Heel wat mensen gaan voor een houten TV meubel uit donkerkleurig eikenhout, met lades en kastjes die met gietijzeren handvatten en details zijn afgewerkt. Op die manier kan je een rasechte, traditionele en klassieke look teweeg brengen. Ook lichtere houten TV meubels zijn een goede oplossing, vooral als je de woonkamer iets levendiger wilt maken. Weet je niet zo goed welke optie te moet kiezen? Dan kunnen wij je bij Rebel House zeker en vast helpen!

Houten TV meubels in jouw interieur

Ben je op zoek naar een Modern Chic houten TV meubel dat er strak en stijlvol uitziet, maar toch ook een beetje gezellig aanvoelt door het gebruik van natuurlijke materialen en een rond design? Of wil je juist een Grand Glamour TV meubel vinden dat door middel van felle kleuren en uitbundige afwerking en versiering juist heel exclusief oogt? Er zijn méér dan genoeg mogelijkheden bij Rebel House. Ook kan je bijvoorbeeld een Urban Jungle of Classic Colonial look creëren, door middel van het juiste houten TV meubel. Alles is mogelijk, als je vertrouwt op het aanbod van jouw speciaalzaak!

Houten TV meubels bij Rebel House

Rebel House bied je daarbij een gratis verzending vanaf 50 euro en een eigen bezorgservice voor grote meubels en een betaling vooraf achteraf of in termijnen. Ten slotte kan je een beroep doen op een 90 dagen retourtermijn als je niet tevreden bent met je aankoop!