Metalen TV-meubels

Een stijlvol metalen TV meubel vormt een meerwaarde voor je interieur, zeker als je uitstraling én comfort belangrijk vindt! Rebel House maakt de zoektocht naar de beste metalen TV meubels voor jouw interieur een stuk gemakkelijker. Niet alleen dankzij een breed gamma aan mogelijkheden, maar ook in de vorm van een complete service. Wil je graag weten waarom metalen TV meubels van bij jouw speciaalzaak de moeite waard zijn? Het antwoord op die vraag vind je hieronder!

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Metalen TV meubels

Metalen TV meubels passen perfect in eender welk interieur, zolang je maar de juiste keuze maakt op het vlak van design en afwerking. De meeste modellen zullen goed ogen in combinatie met een industriële inrichting, mede doordat het metaal iets donkerder en robuuster oogt. Aan de andere kant kan je bij Rebel House ook metalen TV meubels vinden die ook in een landelijke of klassieke setting passen, en dat heeft dan vooral te maken met de aanwezigheid van houten elementen in het design van het meubelstuk. Hoe dan ook kan Rebel House je helpen om de beste optie te vinden, zodat jouw salon of woonkamer er helemaal af uit ziet!

Metalen TV meubels in jouw interieur

Er zijn metalen TV meubels met houten lades op gietijzeren wielen voor een Raw Industrial uitstraling maar ook robuuste, gietijzeren modellen met een Retro Revival karakter behoren tot de opties. Daarbij kan je je Classic Colonial of Grand Glamour salon prachtig afwerken met een TV meubel dat evenveel eikenhouten als metalen onderdelen bevat. Als speciaalzaak helpen wij je daarbij om op basis van je budget, ruimte en meer de beste oplossing te vinden!

Metalen TV meubels bij Rebel House

Ten slotte geniet je bij ons van een gratis verzending vanaf 50 euro, een 90 dagen retourtermijn en natuurlijk een eigen bezorgservice voor grote meubels. Op die manier hoef je zélf niet met je nieuwe metalen TV meubel te zeulen, en dat is natuurlijk weer een zorg minder. Ook geven we je de mogelijkheid op een betaling vooraf achteraf of in termijnen, waardoor je veel flexibeler je nieuwe aankoop kunt betalen!