Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Design Wijnkasten

Als wijnliefhebber of kenner van whiskey bijvoorbeeld wil je ook graag met je passie bezig zijn. Waarom zou je je wijn of andere drank dan wegstoppen? Kies voor een mooie design wijnkast van Rebel House en laat zien wat je in huis hebt!

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Design Wijnkasten

Wijnkasten zijn altijd het onderwerp van gesprek als je vrienden of familie op bezoek krijgt. Als je graag een nieuw wijntje laat proeven of je hebt juist die ene unieke whiskey ontdekt, dan wil je die ook uit een mooie kast kunnen halen. Onze design wijnkasten zijn bedoeld om te pronken, om gezien te worden. Hoe jouw wijnkast is opgebouwd, dat bepaal jij zelf. Wij bieden wijnkasten met deuren, met open vakken, op hoge poten, op wielen en je vindt ze bij ons in heel wat stijlen. Wil jij hangrekken voor je glazen en veel plek om je cocktailtools in op te bergen? Geen probleem! Je kunt gaan voor een grote design wijnkast of je kiest een prachtig klein wijnrekje voor in een hoekje van je woonkamer.

Design Wijnkasten in jouw interieur

Een wijnkast in donker hout en met gouden details doet het goed in je Grand Glamour interieur. Strakke lijnen en kubistische vormen zijn perfect voor je Pure Minimal wijnhoek. Zwart metaal in combinatie met ruw hout is de juiste keuze voor je Raw Industrial woonkamer of mancave. Laat je wijnkast mooi aansluiten bij je dressoir, je salontafel en zitbank en eventueel je barmeubel en barkrukken. Vraag ons gerust raad als je niet goed weet wat je moet kiezen. Wij zijn er voor jou.

Design Wijnkasten bij Rebel House

Bij Rebel House bestel je je design wijnkast eenvoudig online. Je kunt rekenen op 90 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf 50 euro. Wij verzenden je kast met onze eigen bezorgservice voor grote meubels. Je bepaalt zelf of je de betaling vooraf achteraf of in termijnen doet. Binnenkort geniet jij niet alleen van je unieke dranken, maar geniet je ook volop van een mooie wijnkast!