Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Zwarte Kasten

Onze zwarte kasten kleden je woning op een zeer bijzondere manier aan. Zwart is een stoere kleur, maar vaak zijn ontwerpen van onze kasten zo elegant dat ze ook in minder stoere interieurs thuis horen. Welke van onze zwarte kasten staat er binnenkort bij jou thuis?

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zwarte kasten

Bij onze kasten vind je heel veel verschillende categorieën van kasten in zwart. Zoek jij een zwarte boekenkast of dressoir, een kledingkast, ladekast of kabinetkast? Ook nachtkastjes, tv-meubels en wijkasten vind je bij Rebel House in zwart. Kies jij een houten of een metalen kast en val jij voor een stoere unicolor zwarte kast of wil je liever zwart in combinatie met andere tinten? Bij Rebel House spelen wij graag met vormen, kleuren en materialen. De uitstraling is verschillend van kast tot kast. Elke zwarte kast heeft zijn eigen look en zijn specifieke functie. De kunst is om je kasten op elkaar af te stemmen, maar ook om ze bij je andere meubels en accessoires te laten aansluiten. En wat denk je van zwarte verlichting? Die hebben wij ook in ons gamma. Let bij je aankoop van je kast heel goed op de vorm en de details. Open vakken, deuren of laden, hoge of lage poten, het maakt allemaal deel uit van de totale uitstraling van je kast. Wij helpen jou graag om de juiste keuze te maken. Onze medewerkers staat voor jou klaar als je twijfels hebt of als je nog met vragen zit over onze interieurstukken.

Zwarte kasten in jouw interieur

Bij een Grand Glamour woning horen zwarte kasten met gouden toetsen. Chroom elementen aan je zwarte kasten zijn uiterste geschikt voor je Modern Chic interieur. Zwart metaal met een ruw voorkomen past perfect bij je Raw Industrial woning. Heb je het liever wat minder donker, bijvoorbeeld voor je Pure Minimal of je Rural Living woning? Dan kies je bijvoorbeeld een kast in zwart en wit, zwart met grijs of zwart met lichtgekleurd naturel hout.

Zwarte kasten bij Rebel House

Wij brengen jouw kast met onze eigen bezorgservice voor grote meubels. Je hoeft niet lang te wachten, we leveren snel. Wij zorgen voor gratis verzending vanaf 50 euro en je krijgt ook nog eens 90 dagen retourtermijn. De betaling kan vooraf achteraf of in termijnen uitgevoerd worden.