Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Lampen bij Rebel House Amsterdam

Rebel House verlicht Amsterdam! Een aapje op je dressoir, glazen bollen boven je eettafel of een vloerlamp voor naast je sofa, Rebel House heeft het allemaal. In onze woonwinkel in Amsterdam vind je de meest unieke, sfeervolle en kleurrijke verlichting van de stad. Probeer ze nu uit in hartje Amsterdam en laat je verrassen door onze unieke verlichting.

Breed assortiment aan lampen

In onze lampenwinkel is een breed scala aan verlichting te bewonderen. Met deze unieke verlichting is het geen probleem als het buiten donker wordt. Jij regelt dat beetje extra sfeer in je woonkamer door er een lamp van Rebel House aan toe te voegen. Ga je voor dat konijn met romantische lampenkap of vraagt jouw interieur om een moderne en spiegelende lamp? Door het brede assortiment aan verlichting in onze woonwinkel blijft geen enkele interieursmaak ongehoord.  

We kunnen natuurlijk niet allemaal fan zijn van dezelfde stijl. Daarom laten we in onze woonwinkel in Amsterdam verschillende soorten woonstijlen zien. Ben jij bijvoorbeeld fan van dierenlampen en alles wat daarmee te maken heeft, dan hebben wij binnen de woonstijl Circus Baroque een hoop keuze. Daarnaast geven we je ook de mogelijkheid om je Scandinavisch interieur van sfeerlicht te voorzien met verschillende soorten vloerlampen van acacia hout. Voor een meer luxe interieur hebben we een assortiment aan gouden lampen met moderne twist om je Grand Glamour woonstijl van dat eigentijdse karakter te voorzien.

Interieuradvies bij Rebel House

In onze woonwinkel in Amsterdam krijg je de mogelijkheid om alle lampen in het echt te bewonderen. Op deze manier kun je goed zien of desbetreffende lamp, die je aandacht heeft getrokken, ook echt in je interieur past. Daarnaast is ook de ware grootte en kwaliteit van het product makkelijker te zien, schroom dus niet om de lamp eens van dichtbij te bekijken. Online een lamp gezien die u graag in het echt zou willen bewonderen? Neem contact op met onze woonwinkel met de vraag of de lamp op voorraad is. Op deze manier kunnen wij hem alvast voor je klaarzetten waardoor jij bij aankomst in de winkel direct je zinnen kunt zetten op het beoordelen van de lamp. Het is echter wel mogelijk dat u direct stapelverliefd wordt op het exemplaar, daar zijn wij echter niet verantwoordelijk voor. Inpakken en meenemen is ons advies!

Rebel House in Amsterdam

Komt u een kijkje nemen in de pittigste woonwinkel in de hoofdstad van ons land? Onze interieurtoppers geven je advies, helpen je bij vragen en zorgen ervoor dat je met open armen ontvangen wordt in Amsterdam. Onze vestiging aan de Raadhuisstraat heeft vloerlampen, hanglampen, tafellampen en wandlampen in het assortiment, zo kun jij makkelijk passende verlichting voor je hele woning bij elkaar shoppen in dezelfde woonstijl. Mist er toch iets? Kijk dan samen met onze collega’s naar de extra mogelijkheden die wij online aanbieden.

Plan je bezoek aan Rebel House Amsterdam

Bezoekadres

Raadhuisstraat 30

1016 DG Amsterdam

Contact

E-mail: info@rebelhouse.nl

Telefoonnummer: +31 (0)20 737 0322

Openingstijden woonwinkel

Maandag 10:30 - 18:30

Dinsdag 10:30 - 18:30

Woensdag 10:30 - 18:30

Donderdag 10:30 - 18:30

Vrijdag 10:30 - 18:30

Zaterdag 10:30 - 18:30

Zondag 10:30 - 18:30