Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Bold Monkey Tafels

Bold Monkey tafels zijn gewoon te gek! Salontafels, bijzettafels en eettafels zijn stuk voor stuk uitgevoerd zoals je het niet voor mogelijk houdt. Een afwerking in goud of een granieten tafelblad, een draadstructuur met roze of bordeaux rood... je haalt gewoon pure design aan betaalbare prijzen in huis.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bold Monkey tafels

Rebel House is altijd op zoek naar nieuwigheden. Bold Monkey en hun tafels zijn zeer sterk in innovatie, originaliteit en pittige jonge looks. Je kiest uit onze grote collectie opvallende salontafels, bijzondere bijzettafels en eettafels als blikvangers. Bold Monkey overtreft zichzelf weer door het grote aanbod aan unieke exemplaren. Je combineert ze onderling met elkaar. Een bijzettafel in dezelfde uitvoering als je salontafel en je eettafel is gewoon pure klasse! Kies daarbij nog sfeervolle verlichting, een vloerkleed en woonaccessoires van Bold Monkey. Je krijgt gegarandeerd een zeer bijzonder interieur!

Bold Monkey tafels in jouw interieur

Zoek je een salontafel in roze? Ja hoor, wij hebben ze voor jouw Pink Blush interieur. Tafels met een minimalistische draadstructuur en strakke lijnen zijn dé tafels voor je Pure Minimal woning. En wat denk je van zomaar even een volledig gouden tafel voor je Grand Glamour of voor je Modern Chic inrichting? En we hebben ook een aantal tafels met dierenfiguren voor je Urban Jungle interieur. Dit is nog niet alles. Ontdek ons volledig gamma hier bij Rebel House! Onze medewerkers geven jou graag styling advies Een salontafel, bijzettafel of eettafel koop je immers niet elke dag. Kies het perfecte exemplaar!

Bold Monkey tafels bij Rebel House

Rebel House is dé webshop voor interieurstukken. Eettafels, salontafels en bijzettafels koop je bij ons gewoon online. Je stuurt je bestelling door en je krijgt zomaar even 90 dagen retourtermijn. Daarnaast geven wij ook nog gratis verzending vanaf 50 euro en de betaling doe je vooraf achteraf of in termijnen. Onze eigen bezorgservice voor grote meubels of PostNL voor kleine producten komt je bestelling snel leveren. Je hoeft niet lang te wachten om je interieur te pimpen met een salontafel, eettafel of bijzettafel van Bold Monkey. Rebel House is jouw partner als het om eigentijdse, eigenzinnige en persoonlijke inrichting gaat!