Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Bold Monkey Verlichting

Lampen van Bold Monkey zijn op zijn zachtst gezegd: crazy, gedurfd en eigenzinnig. Of je nu op zoek bent naar hanglampen, tafellampen, wandlampen of vloerlampen, de lampen van Bold Monkey zijn gewoon decoratieve hoogstandjes. Zelfs al koop je er maar eentje aan, het zijn echte eyecatchers.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bold Monkey verlichting

Het bijzondere bij Bold Monkey is dat ze verlichting hebben voor rustige interieurs en voor pittige woningen. En toch kun je zelfs hun rustige lampen niet echt rustig of discreet noemen. Er is altijd wel een eigenzinnige twist aan. Bij dit label hoef je je zeker niet tevreden te stellen met een gewone lamp, je hebt hier een overvloed aan lampen die je nog nooit hebt gezien. Je vindt ze in alle kleuren en vormen. Daardoor kun je je verlichting perfect aansluiten bij je andere interieurstukken. Kies je verlichting strategisch uit en je krijgt een perfect sfeervolle woning. Bij Rebel House helpen wij jou graag zoeken.

Bold Monkey verlichting in jouw interieur

Verlichting van Bold Monkey maakt je woning pittig. Denk maar eens aan een grappige lamp in felle kleuren voor je Street Pop interieur. Voor je Urban Jungle interieur kies je een exotisch dier met lamp. Voor je Modern Chic ga je voor strakke lijnen, gecombineerd met goud. Zwart en stoer is dan weer ideaal voor je Raw Industrial pand. En bij Rebel House hebben we ook roze lampen van dit merk. Je zet ze in je Pink Blush interieur. Combineer naar eigen inzicht je hanglampen, tafellampen, vloerlampen en wandlampen. Zo krijg je een sfeervol geheel. Bold Monkey lampen staan garant voor heerlijke uurtjes in een gezellige sfeer.

Bold Monkey verlichting bij Rebel House

Heb jij een idee hoe je je woning sfeervol wilt inrichten met verlichting maar raak je er niet goed uit? Bij Rebel House helpen wij jou graag. Neem je tijd en kies een set mooie lampen van Bold Monkey. Wij geven jou alvast gratis verzending vanaf 50 euro en 90 dagen retourtermijn. Wij hebben een eigen bezorgservice voor grote meubels. PostNL brengt kleinere items. Bij Rebel House kies je voor een betaling vooraf achteraf of in termijnen. En je krijgt bij ons een uitstekende service, daar gaan wij voor!