Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Bold Monkey Meubels

Wanneer je in onze website een selectie maakt op 'Bold Monkey' dan is het eerste wat opvalt: pure glamour, opvallend, uniek. Bij Rebel House gaan wij nu eenmaal voor unieke interieurstukken. Bij Bold monkey vind je onder meer zeer bijzondere stoelen, kasten,vloerkleden, verlichting en nog zo veel meer. Ontdek het hier!

24 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bold Monkey

Bold Monkey is ontstaan uit de inspiratie van enkele Nederlandse designers die juist dat tikkeltje meer wilden. Bij Bold Monkey is de slogan 'More is more'. Zij zoeken voortdurend naar wat ze zelf noemen 'conversation starters': een meubel, accessoires of verlichting welke een gespreksonderwerp in de kamer worden. Wij van Rebel House brengen al deze items van Bold Monkey aan enorm democratische prijzen. Extravagantie en excentrieke interieurstukken krijgen bij ons toegang tot een breder publiek. Richt jij je interieur in met Bold Monkey?

Bold Monkey in jouw interieur

Bij dit label zit je goed als je een interieur hebt waarin opvallende items een plek krijgen. Denk bijvoorbeeld aan fluwelen stoelen en chaise longues voor je Grand Glamour of je Circus Baroque woning. Een strakke tafel in goud is ideaal voor je Modern Chic interieur. Dit label is eveneens zeer sterk in het verwerken van dieren- en plantenfiguren. Deze zijn ideaal voor je Urban Jungle woning. Wat je ook in huis haalt van Bold Monkey, het is gegarandeerd een eyecatcher. Combineer gerust je meubels zoals stoelen, tafels, kasten en fauteuils met schitterende woonaccessoires. Kies vloerkleden van dit merk en maak je woning gewoon af! Het grappige excentrieke maakt juist dat je interieur zo aantrekkelijk wordt. Laat je inspireren door de vele items van dit label die je vindt in onze webshop. Rebel House helpt jou graag in jouw keuze!

Bold Monkey bij Rebel House

Heb je advies nodig over dit bijzondere label? Wij zijn er voor jou! Doe je bestelling online en je kunt voor- achteraf en in termijnen betalen. Je krijgt gratis verzending vanaf 50 euro en daarbij ook nog 90 dagen retourtermijn. Wij werken met een eigen bezorgservice voor grote meubels en met PostNL voor kleinere producten om je bestelling bij jou thuis te brengen. Geniet binnenkort van deze bijzondere interieurstukken!