Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

By Boo Banken

Voor By-Boo banken zit je bij Rebel House helemaal goed. De zitbanken van dit Nederlandse merk zijn erg geliefd bij iedereen die anno nu on trend wil wonen, maar niet zoals iedereen. De handgemaakte, eigenwijze en hoogwaardige meubels voegen namelijk een flinke dosis pit en peper toe aan je inrichting. Zeker uniek, maar kijk wel uit dat je niet je billen brandt!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Banken van By-Boo

Een bank van By-Boo is een absolute aanvulling op je interieur. Heel bijzonder zijn de houten eetkamerbanken van het merk. Ook hier zie je weer waar By-Boo voor staat: ze volgen een trend, en maken daar dan vervolgens met puur vakmanschap hun eigen unieke ding van. Dankzij het materiaalgebruik passen de banken bovendien verrassend goed bij diverse woonstijlen, van urban jungle tot landelijk of zelfs classic colonial.

Over interieurmerk By-Boo

By-Boo is anders. Het merk laat zich daarom niet makkelijk in een hokje plaatsen. Net als de banken vallen de stoelen, tafels, kasten en woonaccessoires van By-Boo niet zomaar in een categorie of woonstijl in te delen. Het merk past daarom goed bij mensen die niet bang zijn om de grenzen op te zoeken en naar hartenlust durven te experimenteren met hun interieur. Dus heb jij lef en ben je niet bang om kleur te bekennen? Durf je met je inrichting te laten zien waar je voor staat? Dan is By-Boo jouw merk.

By-Boo bank kopen bij Rebel House

Eigenzinnige By-Boo banken koop je natuurlijk bij dé online tempel der eigenzinnigheid: Rebel House. Overigens zijn we niet eigenzinnig qua service, die is namelijk zoals je mag verwachten van een premium woonwinkel. Zo garanderen we met onze eigen bezorgservice een snelle bezorging en heb je altijd 90 dagen bedenktijd. Bovendien is de bezorging helemaal gratis!