Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

By Boo Barkrukken

Wie wil leven als een koning, moet ook thuis kunnen zitten als een koning. Onze trendy By-Boo barkrukken zijn daarvoor uitermate geschikt. Je kunt daarbij kiezen uit een breed palet aan kleuren en stijlen, van zwart en raw industrial tot cognac en modern chic. Grote kans dat je hieronder dus een barkruk vindt die bij optimaal bij jouw woonwens past!

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Barkrukken van By-Boo

By-Boo is niet bang. By-Boo is een oer-Hollands merk met lef. Ze hebben bovendien een bijna on-Nederlands gevoel voor stijl. Daardoor komen telkens weer met verrassende stukken die bijzonder goed inhaken op dé woontrends van dit moment. Dat is bij hun barkrukken niet anders. Met een barstoel van By-Boo onder je bartafel weet je dan ook zeker dat je volledig on trend bent met een interieur dat gezien mag worden.

Altijd een By-Boo barstoel voor jouw woonstijl

Barkrukken zijn sowieso ontzettend trendy op het moment. Ze worden tegenwoordig steeds meer gekozen als alternatief voor de wat meer standaard eetkamerstoelen, uiteraard in combinatie met een hippe hoge tafel. Met een barkruk van het merk By-Boo zul je daarom niet snel de mist ingaan. Creëer bijvoorbeeld een chique en elegante zithoek met een luxe metalen kruk met gekleurde lederen bekleding. Of ga voor een kruk op ranke metalen pootjes en zwart leer voor een ruwe industriële look. Het kan allemaal met de krukken van By-Boo!

By-Boo barkruk kopen bij Rebel House

Stijlvolle By-Boo barkrukken shop je op jouw manier bij dé eigenzinnige online woonwinkel van Nederland: Rebel House. Bij ons mag je namelijk helemaal zelf bepalen hoe je winkelt. Betaal je bijvoorbeeld liever achteraf? Of in termijnen? Bij ons kan dat. Vinden we normaal. En hou je niet zo van online winkelen, omdat je bijvoorbeeld liever eerst eens op de kruk wilt zitten voordat je hem koopt? Kom dan gezellig langs in onze 3000 m² grote woonwinkel in Ulft.