By Boo Bijzettafels

Met een bijzondere bijzettafel creëer je sfeer en diepte in je interieur. De By-Boo bijzettafels lenen zich dan ook perfect om je inrichting helemaal af te maken. Flankeer er een bankstel mee zodat je altijd je drankje bij de hand hebt. Of verander een dood hoekje in een echte eyecatcher met een bijzettafeltje van By-Boo en een fijn stukje decoratie. Bestel direct en betaal pas achteraf!

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bijzettafels van By-Boo

By-Boo is een Nederlands interieurmerk dat sinds haar oprichting in 2013 heel wat stof heeft doen opwaaien in de ooit zo saaie Nederlandse huiskamers. Want By-Boo is een beetje anders dan wat we gewend waren. By Boo is eigenzinnig, heeft lef, en inspireert. Door altijd als een van de eersten in te haken op woontrends en daar dan vervolgens een geheel eigen draai aan te geven, zijn de meubels van By-Boo altijd herkenbaar maar toch verrassend uniek. Dit geldt ook zeker voor de bijzettafels van het merk. Meer nog dan een tafeltje haal je er een flinke dosis pit mee in huis!

By-Boo bijzettafels voor jouw interieur

Bij Rebel House zijn we groot fan van de meubelstukken van By-Boo. Ook wij geloven namelijk dat je pas echt kunt leven als je durft te wonen zoals je bent. Als je meubels hebt die bij jou en je stijl passen, zodat thuiskomen ook altijd echt thuiskomen is.

Heb je een uitgesproken woonstijl? Dan heeft By-Boo een bijzettafel die daar bij past. Heel trendy momenteel is bijvoorbeeld de eclectische circus baroque stijl. Het is niet altijd makkelijk daar meubels voor te vinden, maar By-Boo heeft ze! En hoe: bijzettafels met uit koperkleurig metaal, glas en speelse vormen. Ook voor stijlen als raw industrial, modern chic en zelf pink blush biedt By-Boo je ruim de keuze. Shop en ontdek het zelf!

By-Boo bijzettafel kopen bij Rebel House

Wonen zoals jij bent begint bij winkelen zoals je bent. Ook By-Boo bijzettafels shop je bij Rebel House op jouw manier. Kies bijvoorbeeld voor gespreid betalen, of betaal juist pas achteraf, als je tafeltje is geleverd. Wij zorgen hoe dan ook voor een razendsnelle bezorging met onze eigen bezorgservice.