Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

By Boo Kapstokken

Een eyecatcher van een kapstok in de gang: dat is lekker binnenkomen. Met een By-Boo kapstok zit je wat dat betreft goed. In de collectie kapstokken van dit Nederlandse interieurmerk vind je een aantal pittige kapstokjes waar iedereen met veel plezier een jas, das, hoed, pet of tas aan zal ophangen en die het overigens ook goed doen in de slaapkamer (badjas, nachtjapon). Bestel nu en laat je nieuwe kapstok morgen direct gratis (vanaf €50,-) bezorgen!

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kapstokken van By-Boo

By-Boo is een Nederlands interieurmerk dat sinds 2013 kleur en smaak brengt in huizen over heel de wereld. De ontwerpers houden niet van in hokjes denken. Waar ze wel van houden zijn trends en daar dan vervolgens als de kippen bij zijn. Daardoor haken ze met hun meubels en accessoires altijd als één van de eersten in op actuele woontrends en zijn hun items altijd verrassend en gedurfd. Dat is bij de kapstokken van het merk niet anders. Het zijn stuk voor stuk gewaagde ontwerpen die een flinke dosis pit en lef uitstralen.

By-Boo kapstokken in jouw stijl

By-Boo heeft een aantal ruige metalen kapstokken die goed passen bij een trendy industriële woonstijl. Is dit wat te grof voor je? Dan ben je vast gecharmeerd van een pure minimal kapstok uit hout en ranke metalen buisjes. Ook niet? Wat dacht je dan van enkele losse wandknoppen die je op je eigen manier kunt schikken aan de muur? Met By-Boo kan het allemaal!

By-Boo kapstok kopen bij Rebel House

Bij Rebel House zijn we trots op onze samenwerking met het eigenzinnige merk By-Boo. Jouw nieuwe By-Boo kapstok koop je dan ook veilig en op jouw manier (bepaal bijvoorbeeld zelf hoe je betaalt) in onze webshop, net als duizenden andere trendy en gewaagde meubelstukken en woonitems. Wil je onze collectie eens in het echt komen bekijken? Dan ben je van harte welkom in onze 3000 m² grote woonwinkel in het oosten van het land.