Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

By Boo Kussens

Een bank zonder kussens is als een gerecht zonder kruiden: best te doen, maar nooit echt lekker. Dus spice up your interior en leg wat knusse kussens op de banken! De spraakmakende en superzachte By-Boo kussens zullen ervoor zorgen dat het aaibaarheidsgehalte van je interieur een flinke boost krijgt. En natuurlijk zit of lig je een stuk comfortabeler met enkele heerlijke kussentjes. Bestel direct jouw nieuwe kussens en laat ze binnen een dag gratis thuisbezorgen vanaf €50,-!

27 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Kussens van By-Boo

Wij zijn dol op het oer-Hollandse By-Boo omdat ze dezelfde rebelse genen bezitten als wij. Of het nu gaat om hun meubels, hun andere woonaccessoires of een kussen: het design is altijd gedurfd, spraakmakend en nét wat anders dan wat je gewend was. Met een kussen van By-Boo op je bankstel weet je daarom zeker dat je goed zit. De kussens zijn namelijk niet alleen van topkwaliteit en fluweelzacht, ze behoren ook tot de top van wat er momenteel op het gebied van eigenzinnig wonen te verkrijgen is.

By-Boo kussens in alle kleuren en stijlen

Tenzij je Spartaans wilt wonen, is er altijd wel een kussen van By-Boo te vinden dat aansluit bij jouw woonstijl. De collectie is namelijk enorm uitgebreid, zowel qua kleur en prints als het gebruik van stoffen. Ga bijvoorbeeld voor een combinatie van verschillende kleuren geribbelde katoenen kussens voor een modern chic uitstraling. Is dat voor jou veel te gewoon? Dan heeft By-Boo ook vintage kussentjes met symmetrische patronen, uitzonderlijk mooi in combinatie met een classic colonial interieur. En voor het allerhoogste comfort ga je voor kussentjes van namaakwol: super super zacht!

By-Boo kussen kopen bij Rebel House

Jouw nieuwe By-Boo kussen koop je veilig en vertrouwd bij Rebel House. In onze webshop vind je naast kussens ook een gedurfd assortiment meubels, woonaccessoires en onderhoudsproducten. Kijk dus gerust eens verder rond! En bestel je iets waar je na levering toch niet tevreden over bent? Maak dan gebruik van onze 90 dagen retourrecht.