Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

By-Boo Stoelen

Trendy en eigenzinnig wonen begint bij een uniek en eigentijds interieur. By-Boo stoelen passen daar perfect bij. Het Nederlandse meubelmerk weet namelijk als geen ander hoe je inspeelt op de laatste woontrends en toch stukken met een volledig eigen DNA kan ontwikkelen. De inspirerende stoelen van By-Boo zijn daar het ultieme bewijs van. Onze klanten zijn er gek op!

 

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Stoelen van By-Boo

Het is niet altijd vanzelfsprekend dat een stijlvolle stoel ook lekker zit. Daar hoef je jezelf bij By-Boo geen zorgen over te maken. Alle stoelen zijn met het oog op ergonomie ontwikkeld en gefabriceerd met kwalitatief hoogwaardige materialen, zoals leer, hout, metaal en/of (kunst-)stof. Bij By-Boo zit je daardoor altijd als gegoten!

De stoelencollectie van By-Boo bestaat uit stoelen voor verschillende doeleinden. Een traditionele eethoek maak je bijvoorbeeld helemaal af met een hippe eetkamerstoel. Niet trendy genoeg? Wat dacht je dan van een By-Boo barkruk voor aan je bartafel? Daarmee geef je jouw interieur direct het elan van een cocktailbar. Of ben je meer op zoek naar een stoel om lekker lui in te loungen? Dan zal je veel plezier beleven aan een relaxte fauteuil.

Altijd een By-Boo stoel voor jouw interieur

Net als Rebel House is By-Boo niet bang om buiten de lijntjes te kleuren. Daardoor laten hun zitmeubels zich niet zo makkelijk indelen in hokjes. En dat werkt bevrijdend. Met een By-Boo stoel kun je dan ook meerdere kanten op, ook omdat modellen verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en materialen. Een houten stoel met stoffen bekleding straalt klasse en kalmte uit, perfect voor Scandinavische of klassieke interieurs. Heb je het liever wat ruiger? Kies dan voor metaal met leer, en combineer met bijvoorbeeld een industriële hanglamp.

By-Boo stoelen kopen bij Rebel House

Bij Rebel House winkel je zonder gedoe en zonder zorgen. Wij geven je namelijk maar liefst 90 dagen bedenktijd en alle stoelen worden gratis thuisbezorgd (vanaf 50 euro). Bovendien hoef je niet te wachten met het bestellen van je By-Boo stoelen tot het salaris weer is gestort. Achteraf betalen kan namelijk ook bij Rebel House!