Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

By-Boo Tafels

Een stijlvolle en trendy tafel mag niet ontbreken in een rebels interieur. Daarom vind je in onze collectie flink wat By-Boo tafels. Het zijn stuk voor stuk bijzonder gedurfde en originele tafeltjes: echte eyecatchers die je interieur direct een boost geven. Shop nu, laat je tafel razendsnel gratis bezorgen en betaal eventueel pas achteraf!

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tafels van By-Boo

We kennen By-Boo natuurlijk als dat Nederlandse interieurmerk dat niet bang is om gedurfde stukken in de markt te zetten. Daarbij volgen ze altijd de huidige woontrends, waar ze dan een geheel eigen draai aan geven: perfect voor wie niet bang is kleur te bekennen. Niet voor niets dat onze klanten er gek op zijn! Ook de salontafels en bijzettafeltjes van By-Boo zijn wat dat betreft een klasse apart. Zie je ze ook al in je woonkamer staan?

By-Boo tafels in diverse stijlen

Met de tafels van By-Boo kun je eigenlijk alle kanten op. Veel tafeltjes zijn dan ook prima te gebruiken als zowel salontafel als bijzettafel. Ze doen het verrassend goed ‘naakt’, maar je kunt er natuurlijk ook fraaie decoratie op zetten, zoals een stoere vaas of een fijne kandelaar. Sfeervol!

By-Boo is een merk dat thuis is in verschillende woonstijlen, en dat zie je goed terug in de collectie tafels. Ze durven verschillende materialen te combineren, zoals hout, metaal en zelfs marmer. Daardoor ontstaan bijzondere creaties die het bijna altijd goed doen in een modern chic interieur, maar vaak ook bijzonder goed uitkomen in een urban jungle of raw industrial stijl.

By-Boo tafel kopen bij Rebel House

Bij Rebel House geloven we in vrijheid. In jezelf zijn. In leven zoals jij dat wilt. Daar hoort een interieur bij waar jij jezelf in kunt herkennen. En een woonwinkel waar je zelf kunt bepalen hoe je winkelt. Een By-Boo tafel koop je bij Rebel House dan ook zoals jij dat wilt. Betaal je graag direct? Prima! Wacht je liever tot je spulletjes bezorgd zijn of betaal je liever in termijnen? Ook prima, het is jouw keuze.