Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

By Boo Vazen

De woning van een koning kan niet zonder een baas van een vaas. Daarom vind je in onze collectie ook een groot aantal bijzondere By-Boo vazen. De vazen van dit eigenzinnige merk laten de mooiste bos bloemen volledig tot hun recht komen en verrijken je interieur ook als ze leeg zijn. Bestel direct en laat je nieuwe vaas supersnel gratis (vanaf €50,-) bezorgen!

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bloempotten en vazen van By-Boo

De vazen en bloempotten van By-Boo zijn allerminst dertien-in-een-dozijn-potten. De ontwerpers hebben aan ieder stuk een volledig eigen draai gegeven, zoals ze dat eigenlijk doen bij al hun meubels en woonaccessoires. Daardoor zijn de vazen en bloempotten niet alleen heel stijlvol, maar ook nog eens volledig uniek. Een vaas van By-Boo is dan ook perfect te gebruiken als de kroon op je vensterbank of je trendy bijzettafeltje. Maak je urban jungle interieur bijvoorbeeld helemaal af met een plantenstandaard uit riet en rotanhout. Of wat dacht je van een chique gekleurde metalen vaas als kroonjuweel voor je modern chic interieur? Gaaf toch?

Het eigenzinnige interieurmerk By-Boo

Zoals je ook goed bij de collectie vazen en potten ziet, laat By-Boo zich niet graag in een hokje plaatsen. Het Nederlandse woonmerk is in 2013 opgericht met als missie om ook jouw interieur helemaal compleet te maken. Of zoals ze het zelf zeggen: By-Boo, makes a home! Ze verrassen ons keer op keer weer met gedurfde en spraakmakende designs die perfect inhaken op de actuele woontrends. Het lef en het gevoel dat van al hun items spat, brengen we maar wat graag tot bij jou in de huiskamer!

By-Boo vaas kopen bij Rebel House

Eigenzinnig wonen begint bij eigenzinnig winkelen. Daarom biedt Rebel House jouw naast By-Boo vazen een zeer brede collectie vol gedurfde meubelstukken en woondecoratie. Je bepaalt dus helemaal zelf je unieke stijl en hoe je jouw interieur inricht. En daar blijft het niet bij. Want bij ons mag je ook helemaal zelf kiezen hoe je jouw spulletjes betaalt: direct, achteraf of in termijnen. Jij bepaalt.