By Boo Wanddecoratie

Een interieur zonder wanddecoratie is als een huis zonder muren: het stort direct in elkaar. Daarom vind je in onze webshop een uitbreid spraakmakende en smaakvol assortiment aan By-Boo wanddecoratie. Tijdloze klokken, spannende spiegels en lijstjes die zo fotogeniek zijn als je favoriete modellen: bij Rebel House hebben we alles van By-Boo om je wanden helemaal af te maken. Bestel direct en laat gratis supersnel bezorgen vanaf €50,-.

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wanddecoratie van By-Boo

Decoratieve stukken zijn de kruiden én het bindmiddel van je interieur. Ze voorzien je woning van smaak en creëren eenheid in een ruimte. Match bijvoorbeeld je bamboehouten tafel met een wandkaart uit hout en bamboe om je urban jungle interieur helemaal af te maken. Of wat dacht je van een raw industrial wandrek als aanvulling op je metalen By-Boo kast? Of ga voor een vintage en o zo retro katoenen organizer. Met de wanddecoratie van By-Boo kun je werkelijk alle kanten op!

Over interieurmerk By-Boo

Veel mensen denken dat By-Boo uit een Zuid-Europees land komt, omdat de smaak en de passie van ieder stuk uit de collectie spat. Niets is echter minder waar. By-Boo is zo Hollands als de kaas op je boterham. Het is in 2013 opgericht voor mensen zoal jij: mensen die zich niet laten plaatsen in een vastomlijnd hokje, mensen die een beetje anders zijn en niet bang zijn om te kiezen voor een interieur dat lef en inspiratie uitstraalt. Of zoals ze het zelf zeggen: By-Boo, makes a home!

By-Boo wanddecoratie kopen bij Rebel House

Ook bij Rebel House geloven we dat wonen in de eerste plaats jezelf zijn betekent. In je interieur moet je jezelf herkennen. En als je een beetje tegendraads bent, dan mag je inrichting dat ook zijn. In onze ogen begint rebels wonen bij rebels winkelen. Daarom koop je jouw By-Boo wanddecoratie bij ons op jouw manier. Zo mag je bij ons bijvoorbeeld zelf bepalen of je vooraf, achteraf of in termijnen betaalt.