Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

By-Boo Woonaccessoires

Geen interieur is compleet zonder smaakvolle accessoires en decoratieve stukken. Daarom bieden we je bij Rebel House ook een ruim assortiment By-Boo woonaccessoires aan. Van marmeren snijplanken tot gouden vissen en van vintage kussentjes tot artificiële ossenschedels: je vindt het allemaal bij Rebel House. Dus kies wat leuks uit, laat je artikelen gratis bezorgen (vanaf €50,-) en spice up your interior!

55 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Woonaccessoires van By-Boo

By-Boo, makes a home. Dat deze slogan meer is dan loze woorden bewijst het oer-Hollandse merk keer op keer met nieuwe trendy en eigenzinnige producten. Naast woonaccessoires vind je in de collectie van By-Boo ook een groot aantal kasten, tafels en stoelen. Allemaal volledig on trend en doortrokken van het unieke By-Boo DNA. Bovendien heeft het merk voor ieders smaak wat lekkers. Dus of je nu industrieel, landelijk of modern en chique wilt wonen, met By-Boo kan het!

Soorten By-Boo accessoires en decoratie

Er is geen plek in huis die je niet kunt decoreren met woonaccessoires van By Boo. Wat dacht je bijvoorbeeld van een eigentijdse klok, een speciale spiegel of een ander waanzinnig stuk wanddecoratie aan je muur? Ook je sierlijke bijzettafeltjes maak je af in stijl met een leuk lampje of een boeket bloemen in een By-Boo vaas. En wil je graag thuis je jas ophangen als je thuiskomt? Waarom hang je dan geen By-Boo kapstok in de gang?

By-Boo woonaccessoires kopen bij Rebel House

Misschien heb je al gemerkt dat we bij Rebel House verzot zijn op By-Boo woonaccessoires. Dat is niet alleen omdat hun ontwerpers altijd van die leuke spulletjes maken. Meer nog dan leuk zijn accessoires van By-Boo anders en uniek. Daarom passen ze zo goed bij onze klanten: mensen die weten wat ze willen en niet bang zijn om kleur te bekennen. Een rebel woont immers zoals hij of zij zelf wilt. En een rebel winkelt zoals hij of zij zelf wilt. Daarom bepaal je in onze webshop bijvoorbeeld ook zelf hoe en wanneer je betaalt: direct, in termijnen of pas achteraf.